چکیده
رشد و توسعه ارتباطات شبکه قدرت در سیستم توزیع مسایل جدیدی را برای مهندسین حفاظت ایجاد می کند. طراحی ویژه ی هماهنگی رله در چنین سیستم هایی یک مساله پژوهشی مستقل است. با در دسترس بودن الگوریتم بهینه سازی ابتکاری جدید، انجام پژوهش ها در مورد مساله هماهنگی رله ها پیشرفت نویی را آغاز کرده است. الگوریتم بهینه سازی مصنوعی مانند روش بهینه سازی ژنتیک و ازدحام ذرات با موفقیت برای چندین سیستم قدرت استفاده شده است. در این مقاله از الگوریتم تکاملی تفاضلی یادگیرنده با روش خود تطبیقی مجدد خوشه بندی برای انتخاب TDS و PSM برای هماهنگی بهینه رله های اضافه جریان دایرکشنال استفاده شده است. هر دو نسخه پیوسته و گسسته از الگوریتم تکامل تفاضلی برای بهینه سازی تنظیمات رله استفاده شده است. ترکیبی مطلوب از رله پشتیبان برای هر رله اولیه با استفاده از تئوری گراف LINKNET شناسایی شده است. هماهنگی رله های overcurrent برای شبکه های 9 و 30 باسه توسعه یافته است. هدف مساله به حداقل رساندن زمان کارکرد کل رله های اولیه و از بین بردن ناهماهنگی در میان جفت رله های اولیه و پشتیبان است. انواع تنظیمات گسسته برای انواع رله های الکتومکانیکی نیز در این مقاله بحث شده است. علاوه بر این، مساله هماهنگی رله برای تحقق بازه زمانی هماهنگی بین 0.2 و 0.8 ثانیه در تمام جفت رله های اولیه و پشتیبان تعمیمی داده شده است. نتایج با الگوریتم ترکیبی ژنتیک-برنامه ریزی غیر خطی- برنامه نویسی ترتیبی مربعی مقایسه شده است. نرم افزار Digsilient برای تایید نتایج استفاده شده است.
1-مقدمه
حفاظت اضافه جریان یکی از طرح های اساسی محافظت از رله می باشد که برای حفاظت از سیستم توزیع مورد استفاده قرار می گیرد. حفاظت اضافه جریان مقرون به صرفه تر، پیاده سازی آن ساده و در نتیجه برای حفاظت از سیستم توزیع کارآمدتر است. این رله از تجهیزات ارتباطاتی هزینه بر که در رله های دیستانس و و دیفرانسیلی مورد نیاز است، استفاده نمی کند. رله اضافه جریان انتخاب بسیار خوبی برای هر دو طرح حفاظت اولیه و پشتیبان در سیستم توزیع مش و چند منبع می باشد…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید