چکیده
هدف: مراقبت از افراد دارای ناتوانی ذهنی (ID) استرسزا است: در مورد اثر ترکیبی مراقبت از بیماران سرطانی با ناتوانی ذهنی اطلاعات کمی وجود دارد؛ اما انتظار می رود این موضوع به خصوص به چالش کشیده شده و در مورد آن بحث شود.
روش: 83 پرستار شاغل در انکولوژی و زمینه های مرتبط (به عنوان مثال، مراقبت تسکینی) به کار گرفته شدند. درک مراقبت از بیماران دارای ناتوانی ذهنی یا بدون ناتوانی ذهنی همراه با اطلاعات بالقوه مخفی در مورد مشخصات جمعیت شناسی شرکت کنندگان و استرس درک شده مورد ارزیابی قرار گرفت.
نتایج: شرکت کنندگان در ارتباط با بیماران دارای ناتوانی ذهنی در مورد بیماری خود (F(1,82) ¼ 59.52, p < 0.001) احساس راحتی کمتری داشتند؛ برای برقراری ارتباط به همراه بیمار متکی بودند (F(1,82) ¼ 26.29, p < 0.001) و در شناسایی و برآورده کردن نیازهای بیمار اعتماد به نفس کمتری داشتند (F(1,82) ¼ 42.03, p < 0.001). شرکت کنندگان همچنین معتقد بودند که مراقبت از این گروه از بیماران، در مقایسه با بیماران بدون ناتوانی ذهنی استرس بیشتری را ایجاد میکند (F(1,81) ¼ 31.592, p < 0.001). تجربه ی قبلی کار بر روی گروه بیماران سرطانی با ناتوانی ذهنی به نظر میرسد برخی از نگرانی ها را در مورد ارائهی مراقبت از این جمعیت کاهش دهد.
نتیجه گیری: مراقبت از بیماران سرطانی دارای ناتوانی ذهنی ممکن است این نقش دشوار را سخت تر کند. از طریق مبادله ی آموزش و دانش، افزایش اعتماد به نفس پرستار انکولوژی در برقراری ارتباط با این بیماران، میتوان موجب بهبود ارائه ی مراقبت مناسب و مثبت از این گروه از بیماران شد.
1-مقدمه
ارائه ی مراقبت پرستاری برای بیماران سرطانی میتواند از نظر عاطفی مورد نیاز باشد. پرستاران در معرض خطر بالای استرس، نارضایتی شغلی و فرسودگی روانی هستند که این مشکلات با کمبود کارکنان خبره افزایش مییابند. مراقبت از افراد دارای ناتوانی ذهنی (ID) همچنین میتواند برای متخصصان مراقبت های بهداشتی با پتانسیل بالا برای استرس و فرسودگی روانی چالش برانگیز باشد و با حوادث رفتار چالش برانگیز و ناسازگاری یا ابهام نقش درک شده همراه است....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.