چکیده
کوره قوس الکتریکی (EAF)، به علت تولید هارمونیک، انتشار فلیکر ولتاژ و ایجاد نامتعادلی در ولتاژها و جریانها، یکی از دلایل تنزل کیفیت توان در شبکه توزیع است. در این مقاله عملکرد فیلتر مرکب (CF) از نظر کاهش هارمونیک و فلیکر ولتاژ مورد ارزیابی قرار گرفت. فیلتر مرکب شامل یک فیلتر پسیو LC شانت است که به یک فیلتر توان اکتیو سری (SAPF) مبتنی بر مبدل PWM منبع ولتاژ با نرخ اسمی کمتر متصل میباشد. عملکرد فیلتر مرکب (CF) از نظر بهبود کیفیت توان در نقطه اتصال مشترک (PCC) با فیلتر پسیو مورد مقایسه و تحلیل قرار گرفت. شبکه توزیع EAF متعارف به به همراه PF و فیلتر CF شبیه سازی شد تا عملکرد آن مورد ارزیابی قرار گیرد. این شبیه سازی در محیط MATLAB با استفاده از SIMULINK و جعبه ابزار بلوک سیستم قدرت پیاده سازی شد.
1-مقدمه
افزایش محبوبیت EAF در صنایع مربوط به متالورژی برای ذوب کردن آهنآلات قراضه، بر سیستم قدرت و کیفیت توان الکتریکی تاثیر میگذارد. EAF یکی از دلایل تنزل کیفیت توان در شبکه های متصل است [1-7]. در [1] کیفیت توان دو فیدر توزیع در ناحیه بوفالو، نیویورک مورد مطالعه قرار گرفت. در [2] فازهای مختلف مورد بهره برداری کوره آرک به طور مفصل توصیف شدند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.