چکیده
در این مقاله، یک رویکرد برای حل مسئله برنامه ریزی توسعه تولید به منظور کمک به کمپانی های تولید کننده برای تصمیم گیری در زمینه سرمایه گذاری روی دارای های جدید تشریح شده است. این رویکرد در چارچوب پیاده سازی بازارهای برقی است که برنامه ریزی متمرکز متعارف را حذف نموده و رقابت را بین کمپانی های تولید کننده متعدد برای فروش توان ایجاد کرده اند. در نتیجه، این فعالیت نسبت به گذشته دارای ریسک بیشتری است، و لذا توسعه ابزارهای پشتیبانی تصمیم گیری برای کمک به کمپانی های تولید به منظور آنالیز کافی گزینه های سرمایه گذاری ممکن از نظر رفتار احتمالی دیگر کمپانی ها مهم است. مدل توسعه داده شده تلاش دارد تا درآمد مورد انتظار یک کمپانی تولیدی را بیشینه کند؛ با تضمین عملکرد ایمن سیستم توان و با درنظر داشتن عدم قطعیت های مربوط به نوسانات قیمت، قابلیت اطمینان واحد های تولید، تکامل تقاضا و هزینه های سرمایه گذاری و بهره برداری. این عدم قطعیت ها با توابع pdf مدل شده و رویکرد حل بر اساس الگوریتم ژنتیک است. در نهایت، در این مقاله یک مطالعه موردی برای نشان دادن کارایی و سودمندی رویکرد توسعه داده شده ارائه شده است.
1-مقدمه
برنامه ریزی توسعه تولید (GEP) به طور تاریخی به مسئله شناسایی مناسب ترین تکنولوژی، میزان توسعه، موقیعت یابی، و زمان بندی برای ساخت یک نیروگاه جدید اشاره دارد، با درنظر داشتن معیارهای اقتصادی و با تضمین اینکه ظرفیت نصب شده رشد مورد انتظار تقاضا را پوشش خواهد دارد. با این حال، توسعه مکانیزم های بازار در بخش برق، پیش فرض ها، مدل ها و راه حل های سنتی GEP را تغییر داد. در حقیقت، به طور سنتی ابزارهای شبکه در برگیرنده راه حلِ مسائل برنامه ریزی متمرکز، به منظور شناسایی برنامه های است که هزینه را برای شبکه به حداقل می رسانند….
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.