چکیده
این مقاله، روش های محاسبه ممکن برای طراحی فیلتر اکتیو گزینشی را ارائه می دهد. برای تحقق استخراج گزینشی توالی های هارمونیکی، روش مدولاسیون- فیلتر- دمدولاسیون، استفاده شده است. معادلات اساسی این روش، در حالت تئوری pq برقرار شده اند که معادل بودن آن با روش SRF (قاب مرجع سنکرون) را نشان می دهد. به منظور اثبات روش های پیشنهادی برای محاسبه، داده های جریان های غیر متناوب حقیقی با یک اعوجاج هارمونیکی زیاد مربوط به یک کوره قوسی، استفاده شده اند؛ نتایج خوب بدست آمده، توانایی فیلتر کردن هارمونیک های جریان نامطلوب به صورت گزینشی و کنترل شده را نشان می دهند.
-1مقدمه
در دهه های اخیر، تکامل دو جنبه در رابطه با سیستم های قدرت، شرایط استفاده گسترده تر از فیلترهای اکتیو را فراهم کرده است. اولین جنبه، مربوط به توسعه ادوات نیمه رسانای قدرت است. مبدل های قادر به ساخت ولتاژها و جریان های با پهنای باند کافی برای جبران سازی جریان هارمونیکی در سطح MVA، اکنون با قیمت های رقابتی موجود هستند. جنبه دیگر، اعمال تدریجی مقرراتی است که تولید جریان های هارمونیکی توسط مصرف کنندگان را محدود می کنند.
فیلترهای اکتیو، به طور ایده آل، برای فیلتر کردن هدایت شده جریان های هارمونیکی متمرکز شده، مناسب هستند. این مطلب، اجازه اعمال مفهوم «شما کثیف می کنید و شما تمیز می کنید» را می دهد. این مفهوم نمی تواند با استفاده از فیلترهای غیر فعال متداول اعمال شود. به همین صورت، فیلترهای اکتیو، اجازه حداقل کردن برخی مشکلات فیلترهای غیر فعال مانند تنظیم ضعیف ناشی از پراکندگی پارامترهای مشخصه آنها و تشدید با امپدانس شبکه الکتریکی مجاور که ممکن است رخ دهد را می دهند…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید