چکیده
با ارائه این مقاله در واقع هدف مان تاکدی بر این موضوع است که چگونه یک فرد که در حوزه ای از فلسفه بکارگرفته شده ، برای مثال فلسفه ی برای کودکان، می تواند به فرآیند بهبود اندیشه ی جوانان کمک کند. پیشنهاد ما فلسفه را آنطور که مردم درک کرده اند بیان نمی کند بلکه آن را فردی در نظر گرفته که عاری از هر گونه تفکر پیش ساخته است: حال به دنبال رسیدن به مرحله ی فلسفی کردن هستیم. این امر تنها خصیصه ی افرادی نیست که خودشان را «فیلسوف می دانند» بلکه معمولاً ماهیت این دسته از افراد به شمار می آید. شاید در این مقاله بتوانیم نشان دهیم که فلسفه برای کودکان چگونه روشی فوق العاده برای ذهن جوانان و قالبی موثر از تحقیقات برای اثباتی جهانی است.
-1مقدمه
در مطالعه قبلی خود که در کنفرانس آموزش جهانی 2010 ارائه شد به این نتیجه رسیدیم که نقشه فلسفه در فرآیند اطلاح آموزشی، آموزش حرفه ای متخصصان در سا های آتی و شهروندی معقول در جامعه ای مردمی بسیار گسترده است. همچنین سعی کردیم از تحلیل مقایسه ای برای چگونگی درک و ارزش گذاری این نوع فلسفه با توجه به انواع مختلف آن ارائه کردیم. نتایج اولیه ما این فلسفه بود و دیگر عناصر پیامدهای فرهنگی جهانی موقعیتی برتر در سیستم های آموزشی پیشرفته دارند. متاسفانه دیگر نتایج به دست آمده در سیستم آموزشی رمانی فلسفه ای است که به ندرت به ایجاد شهری خوب کمک می کند. دو نوع دولیل شناختیم که مسئول این امر هستند که سیستم آموزشی ما به خوبی درک نمی کند که این فلسفه پیشینه ای کاملاً روشن برای درک مشکلات علوم، فناوری و اجتماعی است. از یک طرف دریافتیم که هم محرک های اصلاحات مدارس در رومانی و نیز متخصصان دراین حرفه طرفدار کاربرد این رویکرد فلسفی نیستند: هدف اصلی این فعالیت های عقلی برای بهبود و تجلیل از عقل انسان است. از طرف دیگر نتیجه گرفتیم که فیلسوف های ما توجه کمی به مشکلات و آموزش عامه دارند و فقط سعی می کنند در تحقیقاتی که مربوط به مسائل نسبتاً انتزاعی بپردازند…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.