Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده مهندسی برق /

عنوان ترجمه شده مقاله: مدلسازی گذرا و تحلیل یک مزرعه بادی مبتنی بر DFIG با منبع ذخیره انرژی ابرخازن

این مقاله با مقالات دیگر در ادبیات مروری به دلیل روش مدل سازی ESS نوع ابرخازن و یک ژنراتور توربین باد برای کاربردهای LVRT متفاوت است. مدل سازی غیرخطی یک ابرخازن که بر اساس رابطه ولتاژ- ظرفیت می باشد، در این مطالعه انجام شده است. به لطف استفاده از جدول جستجو در رابطه ولتاژ- ظرفیت، ابر خازن پاسخ دینامیکی بهتری از سایر مقالات مختلف در ادبیات مروری ارائه می دهد.
 چکیده

سیستم ذخیره انرژی (ESS) همراه با ژنراتور باد در بهبود پایداری سیستم قدرت که به مزرعه بادی وصل شده، پیشنهاد شده است. به دلیل شارژ سریع و کارایی ESS برای کاربردهای توان بالا، به ویژه در افزایش قابلیت سوئیچ ولتاژ پایین (LVRT) ترجیح داده می شود. در مطالعه حاضر، یک ESS از نوع ابرخازن در تحلیل حالت گذرا برای یک توربین بادی متصل به شبکه استفاده شده است. ESS شامل یک ابر خازن است و یک مدار مبدل ولتاژ باک- بوست در مدار مبدل سمت شبکه یک ژنراتور القایی دو سو تغذیه (DFIG) که به عنوان ژنراتور باد استفاده می شود، به صورت ریاضی مدل سازی شده است. علاوه بر این، مدل مرتبه کاهش یافته (ROM) برای DFIG در شبیه سازی دینامیک استاتور استفاده می شود. تمام مطالعات مدل سازی در محیط MATLAB / SIMULINK انجام شده است. خطاهای سه فاز و بارهای استاتیک برای مدت کوتاهی از زمان به عنوان موارد گذرا لحاظ شده اند. اثربخشی ESS در LVRT با مشاهده پاسخ چند پارامتر سیستم نشان داده شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد که استفاده از یک ESS نوع ابرخازن غیر خطی در یک ROM مبتنی بر DFIG، نوسانات را در یک زمان کوتاه در حالت های گذرا حذف می کند، بنابراین LVRT را بهبود می دهد.

-1مقدمه

در سال های اخیر تمایل به منابع انرژی تجدید پذیر به دلیل افزایش هزینه و استفاده محدود از سوخت های فسیلی وجود دارد. یکی از مهم ترین منابع انرژی تجدیدپذیر انرژی باد است. مزرعه های بادی متصل به شبکه از لحاظ تبدیل انرژی باد به انرژی الکتریکی تحت اثر منفی حالت های گذرا قرار می گیرند. ژنراتور مزرعه بادی باید برای جبران اغتشاشات شبکه در محدودیت های خاص انتخاب شود. بنابراین، DFIG ترجیح داده می شود زیرا کنترل های گشتاور و توان اکتیو را فراهم می کند. روش های مختلفی با توجه به کاهش اثرات حالت های گذرا در DFIG توسعه داده شده است. یکی از این روش ها به عنوان افزایش قابلیت سوئیچ ولتاژ پایین (LVRT) به وسیله ESS نامیده می شود. در میان اجزای ESS، یک ابرخازن به دلیل چگالی توان بالای آن، محدوده دمایی گسترده و طول عمر مخصوصا برای کاربردهای انرژی باد مناسب است…

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " مدلسازی گذرا و تحلیل یک مزرعه بادی مبتنی بر DFIG با منبع ذخیره انرژی ابرخازن " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مدلسازی گذرا و تحلیل یک مزرعه بادی مبتنی بر DFIG با منبع ذخیره انرژی ابرخازن
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Elsevier, International Journal of Electrical Power & Energy Systems
سال انتشار
2016
کد محصول
1011956
تعداد صفحات انگليسی
8
تعداد صفحات فارسی
18
قیمت بر حسب ریال
1,083,500
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده مهندسی برق را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 1083500 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده مهندسی برق در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



Energy storage
Supercapacitor
Low voltage ride through LVRT

تاریخ انتشار در سایت: 2018-02-25
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز

نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

ثبت سفارش جدید