چکیده
استفاده از تکنولوژی های محدودساز جریان خطا FCLبرای محدودسازی سطح اتصال کوتاه سیستم های قدرت به هم پیوسته دارای اهمیت خاصی می باشد. FCL ها به برنامه ریزان سیستم اجازه می دهند که پیکربندی های قابل اطمینان و نسبتاً مقرون به صرفه جدیدی را برای پست برق ایجاد نموده و همچنین امکان ارائه راه حلی سریع، مقرون به صرفه و امیدوارکننده برای جریان خطا در مسائل عملکردی در پست های موجود را نیز فراهم می سازند. در این مقاله، قابلیت اطمینان ساختار پست به همراه عملکرد FCL ارزیابی شده و همچنین تأثیرات FCL بر شاخصهای قابلیت اطمینان پست به طور عددی مورد بررسی قرار می گیرد. به منطور توضیح روش پیشنهادی، دو مطالعه موردی با و بدون FCL مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و با یکدیگر مقایسه می گردند. اگرچه مباحث مطرح شده در اینجا برای مدل سازی قابلیت اطمینان تمام ساختارها قابل اعمال هستند، اما پنج پیکربندی رایج پست در این مقاله در نظر گرفته می شوند که عبارتند از: 1) یک باس و یک بریکر؛ 2) دو باس و یک بریکر؛ 3) باس حلقوی؛ 4) یک و نیم بریکر؛ و 5) دو باس و دو بریکر. مطالعات عددی نشان می دهند که استفاده از FCL و در عین حال حفظ انعطاف پذیری حداکثری پست ممکن است بواسطه نقص های احتمالی FCL ها موجب بدتر شدن شاخص های قابلیت اطمینان پست گردد.
1-مقدمه
رشد پیوسته تقاضای برق، به طور خاص در کشورهای توسعه یافته، گسترش امکانات تولید، انتقال و توزیع برق را اجتناب ناپذیر می نماید. همچنین مسئله پایداری یا قابلیت اطمینان و یا هر دوی آنها منجر به عملکرد به هم پیوسته شبکه های مجاور می شود، که این امر نیز به توسیع ابعاد سیستم های قدرت می انجامد.
بدین منظور، امپدانس تونن پست های انتقال به طور فزاینده ای افت کرده و در نتیجه سطوح اتصال کوتاه تشدید می گردد. این شرایط، دستگاه سیستم قدرت را تحت جریان های خطای بزرگتر و قویتر و همچنین تنشهای گرمایی و الکترومغناطیسی نسبتاً غیر قابل تحملی قرار می دهد ]1[…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.