Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده حسابداری /

عنوان ترجمه شده مقاله: بررسی رابطه مدیریت سود و محافظه کاری در سیستم حسابداری ایران

ترجمه مقاله درمورد رابطه مدیریت سود و محافظه کاری، آماده دانلود است. این پژوهش با هدف مطالعه بررسی رابطه مدیریت سود و محافظه کاری در سیستم حسابداری ایران صورت گرفته است.

چکیده

این پژوهش با هدف مطالعه بررسی رابطه مدیریت سود و محافظه کاری در سیستم حسابداری ایران صورت گرفته است. برای اندازه گیری محافظه کاری مدل گیوولی و هاین (2000) و برای محاسبه مدیریت سود مدل جونز به کار گرفته شده است. در این پژوهش، 490 شرکت سال در طی دوره زمانی 2003-2009 بررسی شده اند. در این مطالعه مجموع اقلام تعهدی (TACC)، اقلام تعهدی اختیاری ( DACC به عنوان درآمد معیارهای مدیریت)  و اقلام تعهدی غیر اختیاری (NDACC) بعنوان متغیرهای مستقل و محافظه کاری به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده اند (به پیروی از گارسیا لارا و همکاران 2005). برای تحلیل داده ها و فرضیه ها از مدلهای رگرسیون تجمعی (تاثیر ثابت) در نرم افزار اقتصادسنجی ایویوز 6 استفاده شد. یافته ها نشان میدهد که اقلام تعهدی مانند TACC, DACC & NDACC، رابطه های معنی دار منفی با CSVM داشته  و  DACC قدرت تبیین کنندگی بالایی برای تغییرات CSVM   دارد. این یافته ها بیان میدارند که 1. مدیریت سود در شرکتهای مورد مطالعه رو به بالا است  یا 2. مدیران ایرانی محافظه کاری کمتری در گزارشهای مالی خود داشته اند. نتایج همچنین نشان میدهد که مدیریت سود در این شرکتها نوسانات بالایی در هر دوره پژوهش داشته است، با این حال، میانگین و میانه DACC نشان میدهد که بزرگی مدیریت سود در این شرکتها کوچک و نزدیک به صفر است.

-1مقدمه

قانونگزاران، استانداردگزاران، و دانشگاهیان نگرانی خود را از این ابراز نموده اند که شرکتها از نقاب حسابداری محافظه کارانه برای مدیریت سود استفاده کنند (AICPA 1939; Devine 1963; FASB 1980; Levitt 1998; Penman 2001). برای مثال، لویت (1998) ادعا میکند که شرکتها عامدانه دارایی ها را کمتر  از میزان واقعی در ترازنامه مالی عنوان نموده و  از آن برای تورم سود استفاده میکنند. هیئت استانداردهای حسابداری مالی بیان میدارد که حسابداری محافظه کارانه باید فقط برای توجیه اینگونه کتمان عامدانه ی دارایی های خالص استفاده نشود چراکه این عمل میتواند منجر به سودهای مبالغه شده در دوره های زمانی آینده شود. پنمان (2001، ص 575) بیان میدارد که حسابداری محافظه کارانه—که بالفرض برای حصول ترازنامه های متعادل طراحی شده است—در واقع سودآوری بیشتری تولید میکند که یک دیدگاه محافظه کارانه نیست (اسکات و لیو 2009)… 

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید


موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " حسابداری " با موضوع " بررسی رابطه مدیریت سود و محافظه کاری در سیستم حسابداری ایران " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
بررسی رابطه مدیریت سود و محافظه کاری در سیستم حسابداری ایران
نویسنده/ناشر/نام مجله :
International Journal of Academic Research
سال انتشار
2011
کد محصول
1010951
تعداد صفحات انگليسی
9
تعداد صفحات فارسی
18
قیمت بر حسب ریال
1,083,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
4 مگا بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده حسابداری , مديريت را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 1083500 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده حسابداری در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



(Earnings management (EM)
Total accruals (TACC)
Discretionary accruals (DAC

تاریخ انتشار در سایت: 2017-07-15
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله حسابداری در موسسه البرز

نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

ثبت سفارش جدید