Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده مهندسی برق /

عنوان ترجمه شده مقاله: یک روش جدید برای تشخیص پيش از موقع جریان اتصال کوتاه

دانلود مقاله برق با ترجمه در باره تشخیص جریان اتصال کوتاه در این قسمت میسر است.

Abstract

To reduce the pressure on contacts and circuit breaker and realize the zone selective interlocking (ZSI) function above the instantaneous protection threshold (e.g., >10In), the short circuit current needs to be early detected. The state-of–art of early short circuit detection (ESCD) method is reviewed. Based on the equivalent model of the short circuit, a new method based on the current and its integration is proposed. The prospective current value can be detected in the early stage of the short circuit. According to the evaluation result, the short circuit current can be early forecasted with the proposed method

 چکیده

برای کاهش فشار بر روی اتصالات و قطع کننده­ی مدار و تحقق بخشیدن تابع زون سلکتیو به هم پیوسته (ZSI)  بالاتر از آستانه حفاظت آنی (به عنوان مثال،> 10Inجریان اتصال کوتاه باید در مدت زمان کوتاهی تشخیص داده شود. در این مقاله یک روش تشخیص زودهنگام اتصال کوتاه (ESCD) بررسی و مرور شده است. بر اساس مدل مدار معادل اتصال کوتاه، یک روش جدید بر مبنای جریان و انتگرال آن ارائه شده است. مقدار جریان مورد انتظار را می توان در مراحل اولیه اتصال کوتاه، تشخیص داد. با توجه به نتیجه ارزیابی، جریان اتصال کوتاه با روش ارائه شده می تواند در مراحل اولیه و سریعا پیش بینی شود.

-1مقدمه
همانطور که می­دانیم، دستگاه حافظتی ولتاژ پایین،همانند، قطع کننده مدار، برای حل مشکل اتصال کوتاه، طراحی شده اند. سیستم های الکتریکی (مانند خطوط هادی، کابل ها، سیستم های باسبار، سوئیچ­ها، كليد قطع و وصل) و بارها (به عنوان مثال ماشین­ها) از نظر الکترو-دینامیکی و حرارتی تحت تاثیر جریان های اتصال کوتاه قرار می­گیرند. میزان فشار در درجه اول توسط دامنه جریان اتصال کوتاه و زمان وقوع اتصال کوتاه تا زمان خاموش شدن ادوات، تحت تاثیر قرار می­گیرد. در برخی موارد، جریان اتصال کوتاه در محدوده 10-150 کیلو آمپر (در 440ولت) را می توان در شبکه­های ولتاژ پایین مشاهده نمود. همچنین تحقق تابع ناحیه انتخابی به هم پیوسته (ZSI)  بالاتر از میزان آستانه حفاظت لحظه­ای (به عنوان مثال،> 10In ) برای تشخیص خطا، مورد نیاز است. بنابراین، ایزوله سازی سریع خطا برای به حداقل رساندن خرابی و خسارتها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به طور طبیعی، مفهوم تشخیص زودهنگام اتصال کوتاه که جریان اتصال کوتاه را در مراحل اولیه تشخیص می­دهد؛ می تواند تا حد زیادی عملکرد حفاظت از دستگاه­های حافظتی ولتاژ پایین برای آغاز محدودسازی جریان در اسرع وقت، را تسهیل کند. بنابراین الگوریتم­های تشخیص سریع تر و قابل اعتمادتری برای تحقق بخشیدن به تشخیص خطای اتصال کوتاه مورد نیاز هستند…

 

موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " یک روش جدید برای تشخیص پيش از موقع جریان اتصال کوتاه " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
یک روش جدید برای تشخیص پيش از موقع جریان اتصال کوتاه
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Journal of Power and Energy Engineering
سال انتشار
2014
کد محصول
1010762
تعداد صفحات انگليسی
6
تعداد صفحات فارسی
9
قیمت بر حسب ریال
841,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
823 کیلو بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده مهندسی برق را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 841500 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده مهندسی برق در زمینه کلمات کلیدی زیر است:


Early Short Circuit Detection
Zone Selective Interlocking
Instantaneous Protection

تاریخ انتشار در سایت: 2017-06-18
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز

نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

ثبت سفارش جدید