Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده روانشناسی /

بررسي رابطه ورزش كردن با افسردگي در بين زنان ورزشكار و غيرورزشكار شهرستان بهارستان

افسردگي در بين زنان، افسردگی، ورزش

مقدمه

در قرن‌هاي پيشين انسان‌ها يبشتر در معرض بيماري‌هاي واگيردار قرار داشتند اما امروزه وجود اختلافات رواني با انواع و شدت‌هاي مختلف بيشتر به چشم مي‌خورد. بيماري‌هاي رواني طيف وسيعي از اضطراب، افسردگي و استرس خفيف تا اسكيزوفرني و جنون كامل را دربرمي‌گيرد كه شايع‌ترين آنها در ايران و جهان افسردگي است بطوري كه حدود 10% افراد حداقل يك دوره افسردگي را در طول يك سال از زندگيشان تجربه نموده‌اند. در جهان در حدود 121 ميليون نفر و در كشور ما نسبت‌هايي بين 2/4 درصد تا 37 درصد براي شيوع عمومي اين اختلال در جمعيت كلي ذكر شده است. در جمعيت دانشجويي نيز مطالعات مختلف آمار بين 20 تا 61 درصد را خاطرنشان كرده‌اند. افسردگي يك نوع اختلال خلق است كه در آن فرد احساس غم، عدم لذت و دلسردي كرده و قادر نيست مسرت و خوشي را احساس كند. بدون درنظر گرفتن نژاد و طبقه و موقعيت اجتماعي، افسردگي مي‌تواند در هر فردي بروز كند. شيوع افسردگي در زنان دوبرابر بيشتر از مردان است كه مي‌تواند ناشي از عوامل بيولوژيكي و عوامل مربوط به سيستم توليد مثل آنان و هورمون‌ها باشد بطوري‌كه ميزان افسردگي در زمان حاملگي و بعد از تولد كودك بيشتر از ساير زمان‌ها است. رايج‌ترين درمان براي افسردگي داروهاي ضد افسردگي است با اين وجود افسردگي تمايل به بازگشت دارد و بين نصف تا سه چهارم افسرده در فاصله زماني دو سال پس از بهبودي دوباره با دوره ديگري از افسردگي روبه‌رو مي‌شود (زارع‌پور، 1390)

درمان‌هاي شناختي- رفتاري سنتي در مقايسه با درمان‌هاي قديمي‌تر از محبوبيت بيشتري برخوردارند. شناخت درماني كه آئرون بك پديد آوردنده آن است بر دگرگوني‌هاي شناختي كه فرض مي‌شود در شكل‌گيري اختلاف افسردگي نقش داشته باشد، متمركز است و هدف آن رفع دوره‌هاي افسردگي و پيشگيري از عود آنها از طريق شناسايي شناخت‌هاي منفي، ايجاد روش‌هاي انديشيدن متفاوت و انعطاف‌پذير و مثبت و تمرين پاسخ‌هاي شناختي و رفتاري است. شناخت درماني از نظر تأثير با دارو درماني همراه است ولي شناخت درماني خطر ابتلاء در آينده و پس از پايان درمان را مي‌كاهد، بنظر روانشناسان ورزش بهترين راه پيشنهادي مناسب، كم هزينه و با اثرات جانبي حداقل مي‌باشد و بعنوان يكي از روش‌هاي پيشگيري و حتي درمان افسردگي مطرح مي‌باشد، علاوه بر اين اثرات ديگري نيز دربر دارد. هنگام افسردگي و استرس فعاليت بدني فرد كمتر شده و او حتي به تغذيه مناسب و مراقبت از خود توجهي ندارد به همين دليل فرد بيشتر در معرض مشكلات بهداشتي قرار مي‌گيرد در اين حال ورزش و فعاليت‌هاي بدني مي‌تواند براي فرد بسيار مفيد باشد. (زارع پور و همكاران، 1391)

 

 


عنوان مقاله فارسی

بررسي رابطه ورزش كردن با افسردگي در بين زنان ورزشكار و غيرورزشكار شهرستان بهارستان

تعداد صفحات فارسی
17
کد محصول
1001260
قیمت بر حسب ریال
638,000
نوع فایل های ضمیمه
word
حجم فایل
44 کیلو بایت
تصویر پیش فرض


این تحقیق آماده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر تحقیق های آماده روانشناسی را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید محصول مورد نظر محصول مورد نظر و با یک کلیک می توانید محصول مورد نظر خود را دانلود نمایید. محصول مورد نظر خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 638000 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید



تاریخ انتشار در سایت: 2014-07-07
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله روانشناسی در موسسه البرز

نظرتان در مورد این تحقیق آماده چیست؟

ثبت سفارش جدید