چکیده
یک سیستم مکان یابی که از یک تکنیک اثر انگشت مکانی برپایه قدرت سیگنال دریافتی از یک شبکه محلی بی سیم استفاده میکند، امکان محاسبات آگاه از مکان را در فضای بسته محیا میکند. تحلیل داده نشانگر قدرت سیگنال دریافتی برای درک ویژگیها و الگوهای زیربنای اثر انگشتهای مکانی بسیار ضروری است. این دانش میتواند یک طراح سیستم را در مدلسازی دقیق یک سیستم مکان یابی، بهبود کارآیی مکان یابی و طراحی بهینه این سیستم یاری رساند. این مطالعه به طور گسترده از طریق اندازه گیری، ویژگیهای نشانگر قدرت سیگنال دریافتی گزارش شده توسط کارتهای واسط شبکه بی سیم IEEE 802.11b/g را بررسی مینماید. نتایج تحلیل دادههای آماری میتواند در شناسایی تعدادی از پدیدههایی به کار گرفته شود که دقت و صحت سیستمهای مکان یابی را در مکانهای بسته تحت تاثیر قرار میدهند.
کلمات کلیدی: تحلیل داده، سیستم مکان یابی در مکان بسته، اثر انگشت مکانی، اندازه گیری، LAN بی سیم
1-مقدمه
آگاهی از مکان به عنوان بخشی از یک طرح محاسباتی آگاه از متن یکی از موارد کلیدی در موفقیت محاسبات فراگیر و همه جاحاضر است [1]. با افزایش تعداد دستگاههای محاسباتی متحرک درون ساختمانها، فرصتهای جدیدی برای برنامههای مبتنی بر مکان، تعدادی از محققان را برآن داشته است تا تکنولوژیهایی را که اطلاعات مکانی فضای بسته را فراهم میکنند، دنبال نمایند. برای مثال محققان در [2] یک ایده جدید برای به کارگیری سیگنال یک شبکه محلی بی سیم (WLAN) را برای تصمیم گیری در مورد مکان در فضای بسته ارائه کرده اند.
این تحقیق، بر یک تکنیک تصمیم گیری مکان در فضای بسته با عنوان اثر انگشت مکانی تمرکز میکند که از رابطه منحصربفرد مفروض بین نشانگر قدرت سیگنال دریافتی (RSSI) یک WLAN و یک مکان بسته استفاده میکند. این تکنیک، میتواند یک قابلیت آگاه از متن برای دستگاههای موبایل دارای واسطهای WLAN امروزی فراهم کند [2]. مزیتهای این تکنیک، پیچیدگی پایین به دلیل قابلیت اندازه گیری RSSI تعبیه شده در تمام واسطهای WLAN مجازی و هزینه پایین به دلیل استقرار گسترده بنیادهای WLAN در ساختمانهاست.
میتوان RSSlها را داده حسگری تلقی کرد که متعلق به فضای بسته است. با این وجود، ویژگیهای RSSI در WLANها از جمله IEEE 802.11، به ندرت مطالعه شده اند. اگرچه دانش گسترده ای در رابطه با فرکانس رادیو و ویژگیهای سیگنال دریافتی در محیطهای بسته (از جمله ویژگی وابسته به فاصله از طریق مدلهای کاست مسیر و نوسان سیگنال به دلیل تاثیر چندمسیری) در دسترس است، این دانش با هدف قابلیت ارتباطی و طراحی گیرنده بوده و آن را برای درک برنامههای مکان یابی محدود میکند. یک طراح سیستم نیاز به درک مکانیسم زیربنای RSSI دارد تا به خوبی یک سیستم مکان یابی فضای بسته را طراحی، مدلسازی و تحلیل کند.
از آنجا که RSSI در ابتدا به عنوان یک حسگر مکانی مورد استفاده قرار نگرفته، باید با محدودیتهای اجرایی داخلی از نظر تصمیم گیری مکان با استفاده از RSSI طرف باشد. انتظار میرود توزیع آماری آن از دیگر مطالعات انتشار رادیو در فضای بسته متفاوت باشد که از ابزار خاصی از جمله تحلیلگرهای سیگنال برداری برای جمع آوری داده سیگنال دریافتی استفاده میکنند. به علاوه این مسئله به خوبی درک نشده است که آیا هیچ یک از خصیصههای سخت افزاری کارتهای WLAN، کارآیی یک سیستم مکان یابی فضای بسته را تحت تاثیر قرار میدهد یا خیر. هدف اصلی این تحقیق، دستیابی به درک عملیقی از ویژگیهای مختلف RSSI مرتبط با تکنیک اثر انگشت مکانی از طریق تحلیل گسترده دادههای آماری است....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید