Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,314,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " روانشناسی " با موضوع " عشق به خویشتن (شفقت به خویشتن) و اختلال اضطراب اجتماعی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
عشق به خویشتن (شفقت به خویشتن) و اختلال اضطراب اجتماعی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Anxiety, Stress & Coping
سال انتشار
2012
کد محصول
1013643
تعداد صفحات انگليسی
16
تعداد صفحات فارسی
18
قیمت بر حسب ریال
1,314,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
2 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

عشق به خویشتن به احساس پذیرش و اهمیت به خویشتن اشاره دارد. اگرچه در اوایل عشق به خویشتن بیشتر در جمعیت عادی مورد بررسی قرار گرفته است، یکی از زمینه های بالینی مهم که شایسته است مقوله عشق به خویشتن در آن مورد بررسی قرار بگیرد، اختلال اضطراب اجتماعی (SAD) است. مشخصه اصلی SAD سطوح بالایی از خودانتقادی و نگرانی مداوم و بیش از حد نسبت به ارزیابی دیگران در مورد عملکرد شخص می باشد. در مطالعه حاضر فرضیات زیر مورد بررسی قرار گرفته است: 1- افراد مبتلا به SAD نسبت به افراد سالم عشق به خویشتن کمتری دارند. 2- عشق به خویشتن با میزان شدت و وخامت اضطراب اجتماعی و ترس از ارزیابی در افراد مبتلا به SAD در ارتباط می باشد. 3- سن فرد دارای همبستگی منفی با عشق به خویشتن در افراد مبتلا به SAD می باشد، اما این امر در افراد سالم (گروه کنترل) صادق نیست. همانطور که انتظار می رفت، افراد مبتلا به SAD در مقیاس عشق به خویشتن و خرده مقیاس های آن، نمرات پایینی نسبت به افراد سالم کسب کردند. در داخل گروه مبتلایان به SAD، عشق به خویشتن پایین فاقد همبستگی با شدت اختلال اضطراب بالینی می باشد، اما با ترس بیشتر از ارزیابی منفی و مثبت همبسته می باشد. در افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی، سن نیز دارای همبستگی منفی با عشق به خویشتن است، در حالیکه در افراد سالم، سن دارای همبستگی مثبت با عشق به خویستن می باشد. این یافته ها حاکی از آن است که عشق به خویشتن یکی از عوامل مهم در ارزیابی و درمان افراد مبتلا به SAD می باشد.

1-مقدمه

بسیاری از افراد بعد از اینکه در مصاحبه شغلی رد شوند و یا قرار ملاقات آنها با دیگران نتیجه مساعدی در پی نداشته باشد، به درجات مختلف به سمت خود انتقادی روی می آورند. این نوع از خودانتقادی در زمینه های بین فردی که فرد احساس می کند مورد قضاوت قرار گرفته است، به مراتب شدید تر است (بلات، 1991). برای بسیاری از افراد چنین واکنش خودکاری به قدری متداول و عادتی است که بدون اینکه متوجه این نکته باشند که می توانند رفتاری به مراتب مهربانانه تر با خود داشته باشند، تلخی های این رفتار منفی را به جان می خرند...

 میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله روانشناسی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده روانشناسی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




Self-compassion
social anxiety
social phobia

ثبت سفارش جدید