چکیده
در این مقاله طراحی رابط کامپیوتری مغز برای ویلچیر برای افراد ناتوان جسمی ارائه میگردد. طراحی سیستم پیشنهادشده، مبتنی بر دریافت، پردازش و طبقهبندی سیگنالهای الکتروانسفالوگرافی (EEG) و سپس کنترل ویلچیر است. تعداد اندازهگیریهای تجربی فعالیت مغز با استفاده از دستورات ویلیچر انجام شده است. بر اساس فعالیت ذهنیِ کاربر و دستورات کنترلیِ ویلچیر، طراحی سیستم طبقهبندی بر اساس شبکههای عصبی فازی (FNN) در نظر گرفته میشود. از طراحی FNN بر اساس الگوریتمی برای کنترل فعالیت مغز استفاده میشود. دادههای آموزشی برای طراحی سیستم استفاده شده، و سپس دادههای آزمایشی برای اندازهگیری عملکرد سیستم کنترلی به کار گرفته میشود. کنترل ویلچیر تحت شرایط واقعی با استفاده از دستورات کنترل و سرعت ویلچیر انجام میشود. رویکرد مورد استفاده در این مقاله به کاهش احتمال طبقهبندی نادرست و بهبود دقت کنترل ویلچیر کمک میکند.
1-مقدمه
کنترل مغز انسان از صندلیهای چرخدار برای افراد ناتوان جسمی به واسطهی راحتی و هزینهی نسبتا پایین، تحرک بالا و چیدهمان سریع، توجه فراوانی را به خود جلب کرده است. اندازهگیری سیگنالهای مغز انسان و تبدیل آنها به سیگنالهای کنترلی، مستلزم توسعهی رابط بین مغز و کامپیوتر است. یک رابط کامپیوتری مغز (BCI) ارتباط بین کامپیوتر و ذهن کارآموز را ارائه میدهد. این رابط میتواند مبتنی بر فعالیت مغز در طول حرکت عضله یا تغییرات ریتم سیگنالهای مغز باشد [1]…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.