چکیده
توافقی بین المللی بر این مسئله وجود دارد که محیط آموزشی تأثیر مهمی در سلامت روحی و روانی کودکان، دارد. به خصوص در مورد کودکانِ با مشکلات خاص، این موضوع عمیقاً با جنبه های علوم تربیتی و روانپزشکی، روان شناسیِ بالینی و روان درمانی، مرتبط است. هدف از این مطالعه، سیستماتیک کردن برخی از روش های مؤثرِ موزیک درمانی و هنر درمانی، است. یک متخصص موزیک درمانی، باید از موسیقی و تمام رزونانس ها یا طنین های آن ( معنوی، فیزیکی، احساسی، روحی- روانی، اجتماعی و زیبایی شناسی )، استفاده کند تا بتواند به کودکان دارای معلولیت، در راستای بهبود نتایج آموزشی شان، کمک کند. روشهای پیشنهادی عبارتند از : هنر درمانی، تئاتر درمانی و موزیک درمانی.
1- مقدمه
از زمان های قدیم، موسیقی به دلیل داشتن ظرفیت درمانیاش شناخته شده بود. شخصیت های اسطورهای مانند آپولو ( خدای موسیقی و پزشکی ) و همچنین شخصیت هایی مانند آکسلپیوس، افلاطون، ارسطو و هیپوکراتها، ظرفیت هنر موسیقی را در راستای پیشگیری و درمان برخی بیماری های جسمی و روحی، شناخته و عملی ساختند. " در مقاطع مختلف تاریخ و در فرهنگ های مختلف، طی 2500 سال پیش، موسیقی همواره بخشی از پزشکی در نظر گرفته میشد....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.