Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
913,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " روانشناسی " با موضوع " تاثیر انتقاد از خود در رابطه بین کمال گرایی ناسالم و پریشانی روانی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
تاثیر انتقاد از خود در رابطه بین کمال گرایی ناسالم و پریشانی روانی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Personality and Individual Differences
سال انتشار
2015
کد محصول
1011373
تعداد صفحات انگليسی
6
تعداد صفحات فارسی
13
قیمت بر حسب ریال
913,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
331 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



Abstract

Unhealthy or negative perfectionism has been identified as both a risk and maintaining factor for a range of psychological difficulties. A cross-sectional online study with a predominantly student population (n = 381) investigated cognitive processes suggested to mediate the relationship between unhealthy perfectionism and distress. Hypothesised cognitive processes were assessed using questionnaires about rumination, habitual self-critical thinking, unhelpful beliefs about emotions, self-compassion and mindfulness. Factor analysis of these questionnaires suggested two distinct underlying constructs, labelled self-criticism and present-moment awareness. Higher levels of self-criticism were associated with unhealthy perfectionism and psychological distress, and partially mediated this relationship. Present-moment awareness was associated with unhealthy perfectionism but not distress. These findings are consistent with the possibility that repetitive or habitual self-critical thinking is a process through which unhealthy perfectionism may result in greater distress. Future research could investigate whether interventions targeting self-criticism may help to reduce distress in individuals with high levels of unhealthy perfectionism

چکیده

کمال گرایی منفی یا ناسالم به عنوان یک عامل خطر برای طیفی از مشکلات روانشناختی شناخته شده است. یک مطالعه آنلاین مقطعی بر جمعیت بزرگی از دانشجویان انجام شد (N: 381) و فرآیندهای شناختی را بررسی کرد که تصور می شد بر رابطه بین کمال گرایی ناسالم و پریشانی فرد تاثیرگذار است. فرآیندهای شناختی موردنظر با استفاده از پرسشنامه هایی درباره نشخوار، تفکر خودانتقادگری ، باورهای مخرب درباره هیجانات، شفقت نسبت به خود و ذهن آگاهی ارزیابی کردند. تحلیل عاملی این پرسشنامه ها، دو ساختار زیربنایی متمایز را مشخص کرد به نام خودانتقادگری و آگاهی از لحظه حال. میزان بالای خودانتقادگری با کمال گرایی ناسالم و پریشانی روانی مرتبط بود و بر رابطه بین این دو تاثیرگذار بود. آگاهی از لحظه حال نیز با کمال گرایی ناسالم مرتبط بود اما با پریشانی فردی ارتباطی نداشت. این یافته ها با این احتمال که تفکر خودانتقادگری مکرر فرآیندی است که ازطریق آن کمال گرایی ناسالم منجر به پریشانی می شود هماهنگ بود. پیشنهاد می شود که پژوهشهای آینده بررسی کنند که آیا انجام مداخلاتی در تفکر خودانتقادگری به کاهش پریشانی در افراد دارای میزان بالای کمال گرایی ناسالم کمک می کند یا خیر.

1-مقدمه

کمال گرایی سازه ای است که هنوز موردبحث است و برخی مفاهیم بر ماهیت چندبعدی آن تاکید می‌کنند (فروست، مارتن، لاهارت و روزنبلیت، 1990؛ هویت و فلت، 1991). تعاریف چندبعدی اغلب جنبه های سازگار و ناسازگار آن را برجسته می کنند. برای مثال، تلاش برای کمال با تلاش برای استانداردهای بالا مشخص می شود که اغلب سازگار، سالم و مثبت است. درحالی که نگرانی برای کمال ازجمله انتقاد از خود، ترس از شکست و ارزیابی منفی توسط خود یا دیگران اغلب جنبه ناسالم یا منفی کمال گرایی به حساب می آید (استوبر و اوتو، 2006). شباهت های بردباری با کمال گرایی ناسالم یا منفی و کمال گرایی بالینی به عنوان وابستگی بیش از حد خودارزشی در پیگیری و دستیابی به موفقیت ها در خواسته های فردی و استانداردهای خود باوجود پیامدهای نامطلوب است (شفران، کوپر و فیربرن، 2002). کمال گرایی به عنوان یک عامل خطر برای طیفی از مشکلات روانشناختی مانند اختلالات خوردن و افسردگی شناخته شده است...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله روانشناسی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده روانشناسی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



Perfectionism
Self-criticism
Depression
Anxiety
Stress

ثبت سفارش جدید