چکیده
از زمان کشف و مهار آتش، انسان ها از ابزارهایی برای تبدیل منابع خام به خروجی های با ارزش استفاده کرده اند. نوع ابزار، میزان تلاش و نوع انرژی مورد نیاز، بسته به خروجی یا شیئ دارد که ایجاد شده است. از آنجایی که این ابزارها به شکل ماشین ها توسعه پیدا کرده اند، بهره وری اپراتور را نیز بهبود داده اند. از این رو، صنعت شروع به سرمایه گذاری زیادی بر روی ماشین ها کرده است تا بتواند به افراد برای انجام کنترل فیزیکی کمتر کمک کند. این پروسه، شامل توابع اتوماسیون بوده که قبلاٌ به صورت دستی کامل شده اند. آزمایشات مطالعات حرکت بدنی کارکنان و آزمایشات ، همه و همه نقشی را در بهینه سازی خروجی های صنعتی و ارزش دهی به مهندسین به منظور ترفیع نیروی کاری مکانیزه شده، و به منظور کمینه سازی تغییرات شغلی در کارائی انسان و رفتار آنها بازی کرده اند. همچنین پژوهشگران این هدف را با استفاده از تکنیک های هوش محاسباتی(CI) دنبال کرده اند. پروسه ی تبدیل عملکرد شناختی به ماشین قابل عمل، شامل حرفه های شغلی زیادی میباشد. هوش ماشینی(MI) نیز با هوش مصنوعی (AI) بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و اجازه ی دستیابی به اهداف متعدد را به ما میدهند. اخیراٌ، سیستم های چند عامله(MASs) نیز برای فراهم ساختن چارچوبی قابل انعطاف برای پژوهش و توسعه مورد استفاده قرار گرفته اند. این چارچوب ها، توسعه ی مؤلفه ها را آسان کرده و تکنیک های مورد نیاز برای حل مسائل دنیای واقعی را فراهم ساخته اند. اگرچه مسائلی که معمولاٌ ماهیت پیچیده دارند، پویا بوده و در محیط های دشمن وجود دارند. بر مبنای تلاش های صورت گرفته شده برای تسهیل در تصمیم گیری شبه انسان در داخل ماشین ها، بدیهی است که به پژوهش های بیشتری نیاز است. این مقاله، یک منبع مهمی به شمار میرود. این مقاله با پژوهش های آینده و با هدف رسیدن به زیر سیستم شناختی برای استفاده از پلت فرم ها کاربرد دارد. این چارچوب به وسیله ی تشریح رابطه ی ماشین-انسان ایجاد شده و از زمینه ی تئوریک در داخل معماری های شناختی و مکانیسم مفهومی بهره برده که میتواند برای پیاده سازی ذهن مصنوعی بکار گرفته شود. و میتوان برای بهبود اتوماسیون و رسیدن به سطح قابل ملاحظه ای از استقلال و فعال سازی رفتارهای خود مختارانه ی بیشتر در داخل سیستم های کنترل استفاده شود.
فهرست مطالب
1-مقدمه
2-پیشینه
3-نقش های فعلی
4-محیط هوش ماشینی
5-معماری های شناختی
6-چهارچوب مفهومی
7-نتیجه ی مباحث و پژوهش های آینده
1-مقدمه
خود گرانی را میتوان مفهومی مرتبط با حقوق فردی دانست. این تعریف، به صورت صحیحی به آزادی انتخاب اشاره دارد و اینکه هیچ تعریف عامی در زمانی که از آن در ماشین استفاده میشود، وجود ندارد. در حال حاضر، از این تعریف برای تشریح رفتار خودکار استفاده میشود. تعریف زبانی از خودگرانی ، شامل استقلال و آزادی و خود تسلط و حقوق فردی است[1]، در حالی که ماشین ها توانایی تصمیم گیری های آگاهانه را ندارند و نمیتوانند اشیاء را در این زمینه تشخیص دهند. آنها فقط میتوانند از تصمیم گیری های برنامه ریزی شده استفاده کرده و تقریبا سطح بسیار محدود یادگیری هم دارند. تلاش هایی برای فراهم کردن ماشین هایی با تصمیم گیری های شبه انسان صورت گرفته است که با موفقیت محدودی همراه بوده است. بسیاری از پژوهش ها در داخل یک محیط محدود صورت گرفته اند و بر روی نتایجی خاص متمرکز بوده اند. این مقاله، یک روش ممکن برای پژوهش های آینده را به سمت رسیدن به یک زیر سیستم شناختی ارائه داده که ممکن است در نهایت بر روی یک پلت فرم مدیریت نشده عمل کند[2]. مفهوم ایجاد ذهن مجازی نیز برای بهبود اتوماسیون و به وسیله ی فعال سازی استقلال بیشتر و رفتار خودسرانه در داخل سیستم های کنترل تعریف شده است.
یک آینده ای با سیستم های خود مختار، رابطه ی سه گانه ای را بین انسان، ماشین و سطح تلاش برای کنترل مورد نیاز برای رسیدن به نتایج مطلوب ارائه میدهد. یک میزبان از توابع سازمانی و صنعتی، نیاز است تا مورد محاوره قرار گیرند. سیستم های چند عامله(MASs) نیز برای فراهم کردن مؤلفه هایی با قابلیت های کافی برای حل مباحث پیچیده ارائه شده است.....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.