Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
968,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی كامپيوتر " با موضوع " پروتكل تحويل اطلاعات چندپرشي (Multihop) يك لايه متقاطع با ضمانت‌هاي مناسب جهت شبكه‌هاي مربوط به خودرو " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
پروتكل تحويل اطلاعات چندپرشي (Multihop) يك لايه متقاطع با ضمانت‌هاي مناسب جهت شبكه‌هاي مربوط به خودرو
نویسنده/ناشر/نام مجله :
IEEE TRANSACTIONS ON VEHICULAR TECHNOLOGY
سال انتشار
2006
کد محصول
1000308
تعداد صفحات انگليسی
11
تعداد صفحات فارسی
34
قیمت بر حسب ریال
968,000
نوع فایل های ضمیمه
Word+Pdf
حجم فایل
723 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



چكيده

در اين مقاله، پروتكل ارتباطات يك لايه متقاطع جديد براي دسترسي به اينترنت وسيله نقليه در طول بزرگراه‌ها، معرفي شده است. هدف از اين پروتكل دسترسي به اينترنت وسيله نقليه كنترل شده (CVIA)، افزايش بازده پيوسته در هنگام دستيابي به مطلوبيت در بكارگيري طول باند مابين بخش‌هاي جاده، است. براي رسيدن به اين هدف، پروتكل CVIA، رقابت در بسته‌هاي بازسازي در طول مسافت‌ها را حذف مي‌كند. CVIA، خوشه‌هاي وسيله نقليه تك پرشي را ايجاد مي‌كند و مشكل گره مخفي را با تقسيم جاده به بخش‌ها و كنترل زمان فعال هر بخش، سبك مي‌كند (تخفيف مي‌دهد). با بكارگيري مدل تخمين بازده تحليلي، پارامترهاي اين پروتكل براي ارائه مطلوبيت در ميان بخش‌هاي جاده، خوب وفق يافته‌اند. نتايج شبيه‌سازي، تأييد مي‌كند كه اين پروتكل CVIA پيشنهادي در مقايسه با پروتكل‌هاي IEEE 802.11، بازده بالاتر و مطلوبيت بهتري را در تحويل اطلاعات چندپرشي در شبكه‌هاي مربوط به وسيله نقليه دارد.

1-مقدمه

همانطور كه دستگاه‌هاي بي‌سيم موبايل به بخشي ضروري در زندگي ما بدل شده‌اند، اتصال «هر زمان، هر جا» رشد مهمي را كسب كرده است. از آنجايي‌كه يك كاربرد متوسط هر روزه ساعات زيادي را در ترافيك سپري مي‌كند، دسترسي به اينترنت از وسايل نقليه، تقاضاي زيادي دارد. پروتكل‌ها و نمونه‌هاي اوليه براي حمايت دسترسي به اينترنت وسيله نقليه در نوشته‌جات وجود دارد، از قبيل وسيله نقليه شبكه‌اي (The Network Vehicle) [1] و وب در چرخ‌ها (Web on Wheels) [2]. به علاوه براي اين وسايل نقليه هوشمند، امكان‌پذيري اتصال به اينترنت وسيله نقليه نيز مورد تحقيق قرار گرفته است [3].

پروژه FleetNet [4]، يكپارچگي اينترنت و شبكه‌هاي مربوط به وسيله نقليه را مورد تحقيق قرار مي‌دهد. اين يكپارچگي نيازمند حمايت تحرك، ارتباطات مؤثر، بازيابي سرويس‌ها و حمايت كاربردهاي ارثي است. اين معماري پيشهادي شامل گذرگاه‌‌هاي اينترنت ثابت (IGWها) در طول جاده با دو ارتباط شبكه‌هاي وسيله نقليه به اينترنت است [5]. اتصال وسايل نقليه با IGWهاي دور از طريق پرش‌هاي چندگانه است. دو رويكرد براي حل مسئله بازيابي سرويس در [7] و [8]، پيشنهاد شده‌اند. به‌هرحال، در اين پروپوزال‌ها، هيچ راه‌حل مخصوصي براي حركت اطلاعات بر روي پرش(hop)هاي چندگانه وجود ندارد.

بازده پيوسته، يكي از پارامترهاي كليدي براي بكارگيري سيستم‌هاي دسترسي به اينترنت وسيله نقليه‌اي در زيربنا مربوط به جاده است. اگرچه سيستم‌هاي ارتباط محدوده كوتاه اختصاصي (DSRC) از پروتكل IEE 802.11 به عنوان لايه كنترل دسترسي متوسط (MAC)شان استفاده مي‌كنند، چندپرشي با پروتكل IEE 802.11 متحمل مسائل‌هاي زيادي شده، منجر به بازده پايين و كمبود ناشي از آغاز بسته‌ها از وسيله‌ي نقليه دور گذرگاه‌‌ها مي‌شود...

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی كامپيوتر در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید