برگزاری هشتمین کنگره‏ دامپزشکان علوم بالینی ایران در دانشگاه شیراز

برگزاری هشتمین کنگره‏ دامپزشکان علوم بالینی ایران در دانشگاه شیراز

هشتمین کنگره‏ سراسری دامپزشکان علوم بالینی ایران و دومین سمپوزیوم ملّی لنگش در نشخوارکنندگان و اهمیت اقتصادی آن بر تولیدات دامی در دانشگاه شیراز برگزار شد.

هشتمین کنگره‏ سراسری دامپزشکان علوم بالینی ایران و دومین سمپوزیوم ملّی لنگش در نشخوارکنندگان و اهمیت اقتصادی آن بر تولیدات دامی در دانشگاه شیراز برگزار شد.

 محمد مؤذنی رئیس دانشگاه شیراز در مراسم افتتاحیه‏ این کنفرانس، رشته‏ دامپزشکی را مهم و استراتژیک برشمرد و خاطرنشان کرد: با توجه به رشد جمعیت و نیاز روزافزون به مواد غذایی سالم، اهمیت این رشته دوچندان شده است.

وی با اشاره به جایگاه ویژه‏ دامپزشکی در ارتقای بهداشت عمومی افزود: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، از هزار و 709 بیماری موجود، 832 مورد (49 درصد) از حیوانات به انسان منتقل می‏شوند.

 موذنی در ادامه گفت: از 156 بیماری نوپدید شناخته شده در سراسر جهان نیز 114 مورد (73 درصد) از طریق حیوانات به انسان منتقل می‏شوند که با کنترل آن‏ها توسط دامپزشک، سلامت انسان‏ها نیز تأمین می‏شود.

سیف‏الله دهقانی دبیر علمی کنگره‏ نیز از دریافت بیش از هزار و دویست مقاله خبر داد و گفت: این تعداد نسبت به کنفرانس قبلی که در تهران برگزار شد، حدود 70 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: بر اساس داوری‏های انجام گرفته و بررسی مقالات دریافتی، در مدت 3 روز برگزاری کنگره، 300 مقاله به صورت سخنرانی و بالغ بر400 مقاله در قالب پوستر ارائه شده است.

بر اساس این گزارش، بیماری‏های داخلی دام بزرگ؛ بیماری‏های داخلی دام کوچک؛ مامایی و بیماری‏های تولید مثلی و اورام پستان؛ جراحی و هوشبری دام‌های بزرگ؛ جراحی و هوشبری دام‌های کوچک؛ بهداشت و بیماری‏های آبزیان؛ رادیولوژی و تصویربرداری تشخیصی؛ کلینیکال پاتولوژی و بیماری‏های طیور و پرندگان زینتی از مهم‏ترین محورهای هشتمین کنگره‏ی سراسری دامپزشکان علوم بالینی ایران بود.

همچنین از محورهای اصلی و تخصصی دومین سمپوزیوم ملّی لنگش در نشخوارکنندگان و اهمیت اقتصادی آن بر تولیدات دامی نیز می‏توان به بیماری‏های عفونی سُم‏ها، بیماری‏های غیر عفونی سُم‏ها، ارتباط لنگش با ژنتیک، ارتباط لنگش با تغذیه، تشخیص لنگش، درمان لنگش‏های پیشرفته؛ مدیریت گله؛ تأثیر اقتصادی لنگش؛ روش‏های اصلاح سُم، لنگش در گوسفند، بز و شتر و اقدامات آسایشی در ارتباط با حیوانات مبتلا به لنگش اشاره کرد.

 

گفتنی است، برپایی نمایشگاه جانبی و برگزاری 15 کارگاه تخصصی با حضور دامپزشکانی از کشور آلمان از دیگر برنامه‏های این کنگره‌ها بود.

تعداد بازدید : 609

Skip Navigation Links
ثبت سفارش جدید