اعلام جزئیات مرحله دوم کنکور دکتری/ آغاز مصاحبه ها از ۹ خرداد
کارنامه نتیجه انتخاب رشته و وضعیت علمی داوطلبان در هر کد رشته محل آزمون دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال ۹۶ منتشر شد و مرحله ارزیابی تخصصی از ۹ خرداد تا ۲۰ تیرماه برگزار می شود.
داوطلبانی که براساس کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمهمتمرکز سال ۱۳۹۶ مجاز به انتخاب رشته شده و کدرشته محلهای انتخابی خود را در سایت این سازمان ثبت کرده اند می توانند کارنامه نتیجه انتخاب رشته خود را که بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است را مشاهده کنند.
تمامی داوطلبانی که در یک یا چندکدرشته محل انتخابی دارای حدنصاب نمره علمی لازم هستند باید براساس برنامه زمانی درج شده در این اطلاعیه، با همراه داشتن مدارک لازم برای انجام مصاحبه به هر یک از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مراجعه کنند.
منحصراً داوطلبانی میتوانند نسبت به مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی برای انجام مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی اقدام کنند که کدرشته محل مربوطه را در فرم انتخاب رشته خود درج کرده و حد نصاب نمره علمی لازم را مطابق کارنامه کسب کرده باشند.
حتماً قبل از مراجعه برای مصاحبه، به سایت اطلاعرسانی دانشگاه و یا موسسه آموزشی مراجعه کنید
باتوجه به اینکه در برنامه زمانی انجام مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی (مرحله ارزیابی تخصصی ) از داوطلبان توسط برخی از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی امکان تغییر وجود دارد، به کلیه داوطلبان معرفیشده، توصیه اکید می شود حتماً قبل از مراجعه برای مصاحبه، به سایت اطلاعرسانی دانشگاه و یا موسسه آموزشی ذیربط مراجعه کنند.
پذیرفتهشدگان نهایی دوره روزانه آزمون ۹۶ حق شرکت در آزمون ۹۷ را ندارند
آندسته از داوطلبانی که پس از شرکت در مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی در ردیف پذیرفتهشدگان نهایی دوره روزانه آزمون دورهی دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۳۹۶ قرار بگیرند، مجاز به ثبتنام و شرکت در آزمون دکتری سال ۱۳۹۷ نخواهند بود.
با توجه به اعلام دفتر گسترش آموزش عالی یا مکاتبات واصله از موسسات آموزش عالی، تغییراتی در ظرفیت های بعضی از کدرشتهمحل ها صورت گرفته است که گزینش نهایی و معرفی داوطلبان قبولی براساس ظرفیت نهایی صورت خواهد گرفت.
داوطلبان رشته امتحانی مدرسی معارف اسلامی (کد ۲۱۸۰) از آنجاکه شرط ورود داوطلبان متقاضی در کدرشته امتحانی مذکور به دانشگاه، علاوه بر کسب نمره علمی لازم توسط دانشگاه مربوط، احراز شرایط عمومی رشته مدرسی معارف اسلامی و نتیجه مصاحبهای که توسط معاونت امور دفاتر، اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها انجام خواهد شد، است باید به پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور دفاتر، اساتید و مبلغان مراجعه کنند.
ایندسته از داوطلبان لازم است علاوه بر دارا بودن شرایط فوق و همچنین شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبتنام و شرکت در آزمون مذکور (دفترچه شماره ۱)، حداکثر تا ۷ روز پس از اعلام نتایج اولیه، برای طی مراحل پذیرش به پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور دفاتر، اساتید و مبلغان(به نشانی www.asatid.org) مراجعه و ضمن ثبتنام در این سامانه، منتظر اعلام زمان مصاحبه از سوی معاونت مذکور باشند.
عدم ثبتنام در این سامانه به منزله انصراف از تحصیل در این رشته تلقی می شود. در گزینش نهایی، وضعیت علمی داوطلبانی که نتیجه مراحل مذکور از سوی معاونت فوقالذکر به صورت منفی به این سازمان اعلام شود، مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.
وضعیت تمام داوطلبان انتخاب رشته کننده در کارنامه منعکس شده است
تمامی داوطلبانی که انتخاب رشته کرده اند، وضعیت علمی آنها (از نظر اینکه حدنصاب کد رشته، یارشته های انتخابی را دارا هستند یا خیر) در کارنامه در هریک از کدرشتهمحلهای انتخابی منعکس شده است.
چنانچه داوطلبان درخصوص کارنامه نتایج انتخاب رشته سوالاتی داشته باشند، لازم است حداکثر تا تاریخ ۱۰ خرداد ماه ۹۶ منحصراً از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی در سایت سازمان تقاضای خود را ارسال کنند. به تقاضاهایی که به نحو دیگری و یا بعد از تاریخ فوق ارسال شود، پاسخ داده نخواهد شد.
الزام پرداخت هزینه و تکمیل فرم مشخصات بررسی صلاحیتهای عمومی
کلیه داوطلبانی که در کدرشته محلهای انتخابی دارای حدنصاب نمره علمی لازم به منظور شرکت در مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی توسط دانشگاهها و موسسات آموزش عالی هستند، چنانچه تمایل به شرکت در مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) دانشگاههای ذیربط را دارند، لازم است از طریق سایت سازمان از تاریخ ۷ تا ۱۶ خرداد ۹۶ برای انجام بررسی صلاحیتهای عمومی، نسبت به واریز مبلغ ۳۳۰ هزار ریال (۳۳ هزار تومان) از طریق پرداخت الکترونیک در سایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کنند.
این افراد پس از پرداخت مبلغ باید نسبت به تکمیل فرم مشخصات بررسی صلاحیتهای عمومی مندرج در سایت اطلاع رسانی این سازمان اقدام و آن را از طریق سیستم اینترنتی به سازمان ارسال و کد پیگیری مربوط را دریافت کنند. داوطلبانی که در این خصوص اقدام نکنند، از مراحل گزینش نهایی حذف خواهند شد.
گزینش نهایی داوطلبان در هر کدرشتهمحل براساس ضوابط مندرج در دفترچههای راهنمای این آزمون و حدنصاب تعیین شده توسط دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در هر کدرشته محل و با توجه به اولویت کدرشتهمحلهایی که برای مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی معرفی شدهاند، صورت خواهد گرفت.
داوطلبان دانشگاه آزاد برای مصاحبه و بررسی سوابق به سایت دانشگاه آزاد مراجعه کنند
کلیه داوطلبانی که از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی مبادرت به انتخاب کدرشته محلهای تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی کرده اند لازم است به منظور اطلاع از نحوه و چگونگی انجام مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی و سایر مراحل گزینش به سایت دانشگاه مذکور مراجعه کنند.
مدارک لازم که داوطلبان دارای حدنصاب باید همراه خود داشته باشند:
۱- اصل مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات .
تبصره - داوطلبانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسیارشد و یا دکتری حرفهای بوده و حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۹۶ فارغالتحصیل میشوند (اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه ۴۰ دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور و یا فرم مندرج در صفحه ۹۶ دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی).
۲- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات.
تبصره ۱- آندسته از داوطلبانی که فارغالتحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته باید اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه کنند.
تبصره ۲ - کسانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک یا مدارک مندرج در بندهای ۱ و ۲ فوق نیستند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند.
۳- اصل شناسنامه و یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامهای معرفی شده با مشخصات اطلاعات ارسالی از سوی این سازمان.
۴- اصل گواهی به انضمام حکم کارگزینی مبنی بر اینکه عضو هیات علمی «رسمی- قطعی» و یا «رسمی- آزمایشی» تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آندسته از افرادی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده کرده اند.
۵- کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی.
۶- ارائه طرحواره به دانشگاه محل مصاحبه در رشتههای پژوهش محور. (منظور از طرح واره، طرح اولیه رساله متقاضیان رشته محل های پژوهش محور است که در راستای طرح پژوهشی تقاضامحور که از طرف مؤسسه اعلام شده است توسط داوطلب تهیه و تدوین و در زمان انجام مصاحبه و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری بصورت مکتوب ارائه میشود.)
۷-سایر مدارکی که دانشگاهها وموسسات آموزش عالی حسب درمورد سایت خود اعلام کرده اند.