چکیده
هنگامی که سطوح کلی قیمت در سراسر کشور افزایش می یابد، توانایی وام گیرندگان برای بازپرداخت وام کاهش می یابد. کشور پاکستان هم از نرخ بالای تورم و هم از میزان بالای NPL ها(وام های ناکارآمد یا وام های خنث)/نکول وام رنج می برد. ممکن است عوامل دیگری به جز تورم بر سطح نکول وام اثر بگذارند. بر این اساس، در این مطالعه بررسی می شود که آیا تورم بر نکول وام در پاکستان تاثیر می گذارد یا خیر. CPI و NPL سه ماهه اول سال 2002 تا سه ماهه دوم سال 2011 در نظر گرفته شد، از رگرسیون درجه دوم استفاده گردید و نتایج نشان داد که تورم هم به صورت مثبت و هم به صورت منفی بر نکول وام تاثیر می گذارد.
1-مقدمه
نکول وام به ناتوانی در بازپرداخت وام ها مربوط می شود. هنگامی که بدهکار نمی تواند اصل پول و هزینه های وام را، بعد از به جریان افتادن وام، پرداخت کند، آنگاه می توان آن را نکول وام یا وام خنث(NPL) نامید(چاودهار و ادهیکاری 2002). به این وام وام خنث گفته می شود زیرا وام مورد نظر دیگر کارآمد نیست یا درآمدی برای موسسه بانکی ندارد....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید .