چکیده
در اين مطالعه، از فرايند تحليل سلسله مراتبي براي رتبهبندي شيوههاي تحليل استفاده شد، از اين روش در مورد مكمل رزوراتورال نمونههاي نوشيدني شراب استفاده شد. 19 شيوه تحليلي متفاوت براساس معيارهاي اقتصادي، زيست محيطي و مترولوژيكي تشريح شد كه نهايتا به 10 زيرمعيار تقسيم گرديد. پيش از بكارگيري شيوه تحليل سلسله مراتبي، از تعداد دادههاي ورودي به تحليل خوشه اي كاسته شد. هدف تحليل اول شيوه سلسله مراتبي، رتبه بندي شيوههاي تحليل خوشه اي بود در حاليكه در تحليل دوم، بهترين شيوه براساس بالاترين رتبه بدست آمده در تحليل اول، انتخاب گرديد. رويه مبتني بر تزريق مستقيم نمونه به كروماتوگرافي مايع با بالاترين عملكرد و قابليت تشخيص UV، بيشترين مزيت را دربرداشت. تحليل سلسله مراتبي، ابزار قوي براي ارزيابي و انتخاب مناسب ترين شيوه تحليل در ميان چندين شيوه موجود است. در حقيقت، تاكيد شد كه از ميان شيوه هاي MCDA هيچ شيوه كاربردي براي انتخاب شيوه بهينه تحليل در ادبيات يافت نشد.
1-مقدمه
بدون شك، ارتباط ميان رژيم غذايي و سلامت بخش وسيعي از ادبيات مربوط به اجزاء بيوزيستي موادغذايي را شامل شده است. از ميان محصولات غذايي و آشاميدني ها، بعد نوشيدني ها ضروري بوده و باعث ارتقاء و بهبود سلامت مي شود. در مورد شراب بويژه شراب قرمز سال ها مطالعاتي صورت گرفت و مشخص گرديد كه مصرف متعادل شراب قرمز با سلامتي در ارتباط است و ريسك ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي را كاهش داده و خواص ضدسرطاني دارد....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید .