چکیده
دیوارهای برشی سازه هایی با هدف مقاومت در برابر زمین لرزه هستند تا حدی که دیوارهای برشی بتنی و فولادی در ساختمان های چند طبقه برای کاهش اثرات (پاسخ های سازه از لحاظ پارامترهای حرکتی ماننده جابجایی، سرعت و غیره) در بسیاری از نقاط دنیا ساخته می شوند. مثال های متعددی از تحلیل مدل اجزاء محدود دیوارهای برشی در مقالات ذکر شده است. اما، بسیاری از آنها به علت محدودیت های نرم افزاری و شکل های ضعیف اجزاء، به پیش بینی شکل های مدال آزمایشی دیوارهای محدود نپرداخته اند. استفاده از اجزاء بیشتر ریز شده و مرتبه بالاتر و برخی تیمارهای خاص، به عنوان راه حل های ممکن برای نزدیک کردن تحلیل مودال به نتایج آزمایشی و برخی از مطالعات موردی پیشنهاد می شود. تلاش برای این جهت گیری با استفاده از نرم افزار ANSYS هدف اصلی این پایان نامه می باشد. هدف دیگر این پایان نامه، بررسی استفاده از روش اجزاء محدود برای تحلیل دیوار برشی بتن مسلح و ارزیابی میزان همگرایی اجزاء می باشد.
1-مقدمه
دیوارهای برشی بتن مسلح (R/C) معمولاً به عنوان سیستم مقاوم در برابر بار جانبی سازه ها در مناطق با ریسک لرزه ای بالا مورد استفاده قرار می گیرند. دیوارهای برشی کاربرد وسیعی در ساختمان های بلند و متوسط دارند، زیرا این دیوارها در ایجاد مقاومت و سفتی درمقابل بارهای جانبی وارده توسط باد و یا زمین لرزه، بسیار مؤثر می باشند. این دیوارها همچنین تورق کافی و کنترل جابجایی جانبی بسیار مناسب فراهم می آورند که از گسیختگی شکننده نامطلوب درمقابل بارهای جانبی قوی بخصوص حین زمین لرزه جلوگیری می نمایند…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید .