چکیده
هدف : هدف این مقاله نگاهی بر وضعیت کنونی پیشرفت ها، فناوری ها و کاربردها در سیستم های رباتیک ابری است. طرح/روش/رویکرد : در این مقاله، پس از ارائه مقدمه ای کوتاه، ابتدا مزایای بالقوه سیستم های رباتیک ابری بررسی می شوند. در ادامه آن درباره ارائه دهندگان سرویس ابری بحث می کنیم و بعد از آن، برخی از کاربردها و پیشرفت های صورت گرفته در ربات های انسان نما، ربات های موبایل و ربات های صنعتی بیان خواهد شد. سپس تعدادی از محصولات تجاری که اخیرا وارد بازار شده اند و پیشرفت های صورت گرفته در آنها را با جزئیات بررسی می کنیم. در پایان مقاله، نتیجه گیری از انجام این مطالعه ارائه شده است. یافته ها : سیستم های رباتیک ابری، یک فناوری است که به صورت در حال رشد می باشد. این رشد سریع، مدیون ارتباطات اینترنتی و رشد سرویس های قدرتمند رایانش ابری است. مزایایی که از این سیستم ها حاصل می شوند شامل مواردی همچون دسترسی به مجموعه داده های کلان، الگوریتم های منبع-باز، کدها و برنامه ها، رایانش موازی و یا توری قدرمند و اشتراک گذاری اطلاعات بین ربات ها می باشد. این فناوری با موفقیت بر روی ربات های انسان نما، ربات های صنعتی، ربات های موبایل و سایر ربات های دیگر بکار گرفته شده است. موفقیت های کسب شده از بکارگیری این فناوری معمولا از طریق همکاری شرکت های تولیدکننده ربات ها و شرکت های بزرگ IT حاصل شده است. سالانه چندین شرکت جدید تاسیس می شوند تا از قابلیت های فناوری های رباتیک ابری بهره برداری کنند. اصالت/ارزش : سیستم های رباتیک ابری به سرعت در حال گسترش بوده و مطالعات زیادی بر روی آنها در حال انجام است. در این مقاله، پیشرفت های اخیر در این زمینه و همچنین کاربردهای جدید آنها به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفته است.
1-مقدمه
عبارت «سیستم های رباتیک ابری» اولین بار در سال ۲۰۱۰ میلادی توسط جیمز کافنر، و پس از آن در دانشگاه کارنگی ملون مطرح شد. در این سیستم ها، ربات هایی که از توان محاسباتی، نرم افزاری و یا ذخیرسازی کافی برخوردار نیستند، به صورت بی سیم به یک یا چند کامپیوتر که در مکان دور از دسترسی قرار گرفته اند متصل می شوند تا برخی از جنبه های عملیاتی آنها توسط این کامپیوترها صورت گیرند…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.