چکیده
من متعهد به پذیرش شرایط و مقررات و مسائل حریمی مرتبط با دستاوردهای فناورانه هستم! با ظهور فناوری اینترنت اشیاء (IoT)، فرآیند رضایت مندی آگاهانه به امری چالشبرانگیز مبدل گردیده است چرا که داده ها ممکن است بدون آگاهی از شهروندان و به مخاطره افتادن سلامت دیجیتال جمعآوری شود. در این مقاله خاطر نشان شده است که اولین فاز استفاده سراسری اینترنت اشیاء در دامنهی خانههای هوشمند این بوده که این اطمینان داده شود که شهروندان سلامت دیجیتال (یعنی کاربر فناوری) با ثبت نام در یک خدمت و یا محصول فناورانه باید از چیزی که بر روی آن توافق کردهاند آگاه داشته باشند. در همین راستا، قانون حفاظت از دادههای آینده (GDPR) به ارائهی یک سری نیازمندی " حریم بر مبنای طراحی" جهت تضمین این مسئله پرداخت. در این مقاله به ارائهی یک سری روش عملی میپردازیم که در زمان طراحی و توسعهی IoT برای جمعآوری و اشتراکگذاری دادهها در حیطهی بهداشت و درمان میتوان از آن استفاده نمود.
1-مقدمه
در طی چند سال اخیر ظهور دستاوردهای فناورانه در حیطهی بهداشت و درمان باعث شده تا آزمایشهای نگهداری سوابق پزشکی در سال 1960 و سیستم های تصمیم یار بالینی در سال 1990 میلادی به اپلیکیشن های بهداشت و درمان سیار مبدل شوند. موج جدید فناوری ها که تأثیر قابل ملاحظهای بر روی ارائهی خدمات بهداشتی و درمانی دارد را پدیدهی اینترنت اشیاء (IoT) گویند. با توجه به اینکه مفهوم IoT در ابتدا در سال 1999 میلادی ظهور پیدا کرد، ولی این مفهوم اخیراً در حیطهی بهداشت و درمان بکار گرفته شده است…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید