چکیده
به منظور فعالسازی دستگاه هایِ سرویس های رایانشیِ مستقر در لبه ی شبکه، پیشنهاد میشود که رایانش مِه/ لبه با اینترنت اشیا (IoT) ادغام شود؛ بدین ترتیب علاوه بر بهبود تجربه ی کاربری، در صورت خرابی سیستم، انعطاف پذیری سرویسها نیز بیشتر خواهد شد. رایانش مِه/لبه با استفاده از مزایای معماری توزیع شده و نزدیک به کاربران نهایی، میتواند برای کاربردهای اینترنت اشیا، پاسخ هایی سریعتر و خدمات با کیفیت تری را ارائه نماید. بنابراین میتوان گفت رایانش مِه/لبه، زیرساخت آینده ی توسعه ی IoT خواهد بود. برای توسعه زیرساخت های IoT براساس رایانش مِه/ لبه، در ابتدا میبایست معماری، فناوری های فعال و مسائل مربوط به IoT مورد بررسی قرار گیرند و سپس میبایست مسأله ی ادغام رایانش مِه/ لبه با IoT مورد بررسی قرار گیرد. برای این منظور، این مقاله با توجه به معماری سیستم، فناوری های فعال، مسائل مربوط به امنیت و حریم خصوصی، یک مرور کلی بر روی IoT انجام می دهد و همچنین پیشنهاد یکپارچه سازی رایانش مه/ لبه با IoT را ارائه می نماید و به بررسی کاربردهای آن میپردازد. به ویژه اینکه در این مقاله ابتدا رابطه بین سیستم های فیزیکیِ سایبری (CPS) و IoT بررسی میشود (هر دوی این سیستمها نقش مهمی را در تحقق دنیای هوش مصنوعی فیزیکی ایفا میکنند) سپس به بررسی معماری های موجود، فناوری های فعال و مسائل مربوط به امنیت و حفظ حریم خصوصی در IoT پرداخته میشود، تا درک درستی از پیشرفتِ توسعه ی IoT حاصل شود. همچنین به منظور بررسی IoT بر مبنای رایانش مِه/ لبه، در این مقاله به بررسی رابطه بین IoT و رایانش مِه/ لبه پرداخته میشود و درباره مسائل IoT که مبتنی بر رایانش مِه/ لبه میباشند، به بحث پرداخته میشود. در نهایت، برای اینکه نشان دهیم که چگونه IoT براساس رایانش مِه/ لبه در کاربردهای دنیای واقعی اجرا می شود، چندین برنامه کاربردی از جمله شبکه هوشمند، انتقال هوشمند و شهرهای هوشمند ارائه میشود.
1-مقدمه
رایانش مه/ لبه سبکی از معماری است که توسط مشتریان یا دستگاه های لبه ی شبکه و به منظور فراهم آوردن سرویس های محاسباتی برای مشتریان، یا به منظور استفاده در فضای بین سرورهای مرکزی شبکه و کاربران نهایی، سازماندهی شده است [148], [16]. در رایانش مه/ لبه، داده های عظیمی که توسط انواع مختلفی از دستگاههای IoT تولید شدهاند، میتوانند به جای آنکه به زیرساخت ابریِ متمرکز انتقال داده شوند (به دلیل نگرانی دربارهی پهنای باند و میزان مصرف انرژی)، در لبه شبکه پردازش شوند [117], [104]. از آنجاکه رایانش مه/ لبه بهعنوان معماری توزیع شده، سازماندهی شده است و میتواند ابتدا دادهها را پردازش کرده و سپس آنها را در دستگاههای موجود در لبهی شبکه (که نزدیک به کاربران نهایی قرار دارند) ذخیره نماید؛ پس میتوان گفت که رایانش مه/ لبه می تواند در مقایسه با رایانش ابری، سرویسها را با پاسخ سریع تر و کیفیت بهتری ارائه نماید [148]. بنابراین مناسب تر است که رایانش مه/ لبه با اینترنت اشیاء (IoT) یکپارچه شود، بدین ترتیب برای تعداد بسیاری از کاربران نهایی خدمات کارآمد و ایمنی فراهم میشود؛ اگر IoT مبتنی بر رایانش مه/ لبه باشد، می تواند به عنوان زیرساخت آیندهی اینترنت اشیاء در نظر گرفته شود...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.