چکیده
این مقاله، روش فاکتورگیری تانسور را که یکی از روشهای طبقهبندی ترک در روسازیهاست، ارائه میدهد. چند الگوریتم طبقهبندی ترک وجود دارد و اغلب آنها بر پایه سایر روشهای آموزشی ماشینی هستند. این روشها ممکن است با مشکلات خاص خود همراه باشند که این مشکلات میتوانند خطاهای طبقهبندی و زمانهای طولانی پردازش باشند. تانسورها آرایههای چندبعدی هستند. خاصیت تانسورها طوری است که امکان تحلیل تصاویر را در یک فضای سهبعدی که ابزار تحلیلی قدرتمندتر و دقیقتر را تأمین میکند، فراهم میسازد. میزان دقتی که پس از استفاده از الگوریتم حاصل شد، دلالت بر این دارد که طبقهبندی ترک براساس روش فاکتورگیری تانسور، نوعی طبقهبندی است که میتوان بطور موفقیتآمیز آن را بوسیله آژانسهای ایالتی در سطح ملی و جهانی انجام داد که این آژانسها از سیستمهای پردازش به عنوان بخشی از برنامههای مدیریت روسازی خود بهره میگیرند.
1-مقدمه
سیستمهای زیرسازهای برای کمک به سودمندی جامعه و نیز رشد اقتصادی الزامی هستند. این سیستمها داراییهای متمرکز اصلی هستند که کارکرد مناسب آنها برای پیشرفت جوامع مدرن جهان حیاتی است. این داراییها به مرور زمان، رو به نابودی پیش میروند و هم چنین، نیاز به تعمیرات و نگهداری است تا تضمین شود که در طی عمر خود کارکرد مؤثری خواهند داشت. معمولترین نشانه خرابی در روسازیهای جادهای، ترکخوردگی است. چند نوع ترک مانند ترک طولی، عرضی، ترک تمساحی و ترکهای بلوکی وجود دارد. معمولاً بررسیهای دستی توسط بازرسین مجربی انجام میشود که در مسیر جاده قدم زده و به انواع مختلف ترکها در بخشهای متفاوت جاده با دقت نگاه میکنند....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.