Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده مهندسی مواد و متالوژی /

عنوان ترجمه شده مقاله: روش های جدید استخراج و بازیافت فلزات از پسماندهای معدنی

ترجمه مقاله در مورد استخراج و بازیافت فلزات از پسماندهای معدنی آماده دانلود است. در این مقاله، مطالعه بر بروی نتایج حاصل از ضایعات معدن تولیدشده در دو معدن عملیاتی مس که در دماهای مختلف(با میکروارگانیسم های اسیدوفیلیک مادریتلی ترموفیلیک و مسوفیلیک) و با استفاده از ترکیبی از بیواکسید کننده و کاهش دهنده ها انجام می شود، صورت گرفته است.

چکیده

مواد زائد حاصل از استخراج فلزات، مانند ضایعات معادن، اغلب حاوی مقادیر قابل توجهی از فلزات ارزشمند است به ویژه اگر از فن آوری های شناور برای استخراج استفاده شده باشد. قرارداد اولیه دو مرحله لیچینگ معدنی و بازیابی فلز برای استخراج مس از خاک های زائد تولیدشده در دو معدن که در حال حاضر در اسپانیا و صربستان کار می کنند، توسعه یافته است. موثرترین روش استخراج مس استفاده از بیولیچینگ پسماندها در دمای 45 درجه سانتیگراد با استفاده از کنسرسیوم میکروبی است که در آن سولفور عنصری به پسماندها اضافه می شوند و pH به یک می رسد و شرایط بی هوازی اعمال می شود. اسیدیتیوباسیلوس کالادوس و سولفوباسیلوسترموسولفیداکسان (که اسیدفولیک های مقاوم در برابر حرارت هستند)، به عنوان باکتری های غالب موجود در هر دو پس مانده ها ، در این شرایط ظاهر می شوند.  در حال حاضر مس در محلول های اشباع باردار (PLS) تولید شده به صورت فاز سولفید با استفاده از سولفید هیدروژن تولید شده در بیوراکتور سولفیدوژنیک با  pH کمتر از 4 رسوب می شود. سیستم خارج از خط برای رسوب کردن انتخابی مس موجود در PLS بدون نیاز به تنظیم pH از PLS استفاده می شود، هرچند که مقاددیر کمی از نقره در PLS از یکی از نمونه ها با مس سولفید رسوب می کند. همچنین داده های تجربی نشان می دهد که با استفاده از یک عصاره شیمیایی ساده می توان نقره های جامد بیولوژیک باقی مانده را استخراج کرد. نتایج نشان داد که پردازش زیستی این مواد زائد دارای مزایای اقتصادی و زیست محیطی خواهد بود.

1-مقدمه

استخراج فلزات به میزان قابل توجهی مواد زائد تولید می کند. آنها ارزش اقتصادی بسیار کمی دارند و بهره برداری از آنها سودآور نیست، هرچند که اغلب آنها یک تهدید بلند مدت و آسیب به محیط زیست هستند. پسماند های معدن بسته به ترکیبات فیزیکی و شیمیایی آنها، نوع معدن و نحوه پردازش مواد معدنی متفاوت هستند. سالانه میلیون ها تن سنگ در صنایع معدنی پردازش می شوند که 95 درصد از آنها در قالب زباله های سنگین و پسماند های معدنی دفع می شوند. اینها ذرات ریز سنگی هستندکه در طول پردازش مواد سنگی و جداسازی مواد معدنی فلزی تولید می شوند که به دلیل اندازه کوچک ذرات و همچنین دارا بودن مواد معدنی واکنشی مانند پریت بسیار واکنش پذیر هستند. معادن زباله ممکن است حاوی فلزات پایه مانند آهن، مس، نیکل و روی در غلظت های نسبتا بالا و همچنین گاهی فلزات گرانبها مانند طلا و نقره در مواد معدنی (و فلزات بومی) که از طریق شناور شدن فوم از یکدیگر جدا نشده اند، باشند. عناصر سمی مانند آرسنیک ممکن است در غلظت های بالا حضور داشته باشد....

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی معدن " با موضوع " روش های جدید استخراج و بازیافت فلزات از پسماندهای معدنی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
روش های جدید استخراج و بازیافت فلزات از پسماندهای معدنی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Minerals Engineering
سال انتشار
2017
کد محصول
1012959
تعداد صفحات انگليسی
9
تعداد صفحات فارسی
19
قیمت بر حسب ریال
968,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده مهندسی معدن , مهندسی مواد و متالوژی را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 968000 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده مهندسی معدن در زمینه کلمات کلیدی زیر است:


Bioleaching
Acidophile

تاریخ انتشار در سایت: 2018-08-12
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده

خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی معدن در موسسه البرز

نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

ثبت سفارش جدید