چکیده
مدیران در تصمیمات خود تحت تاثیر اطلاعاتی هستند که توسط حسابداران مدیریت ارائه می شوند. دو مثال متداول از متون درسی عدم ارتباط هزینه غیر قابل بازگشت و تاثیر دانستن نتایج یک تصمیم یا پیش بینی بودجه تجدید نظر شده است. تفاوت های فردی در توانایی شناختی تصمیم گیران برای استفاده اطلاعات می تواند منجر به تفاوت های سیستماتیک در قضاوت ها شود. ما یکی از این تفاوت های فردی شناختی در توانایی تفکر جامع را شناسایی و مورد بررسی قرار دادیم: توانایی تفکر درباره مسیرها شاخه ها یا گزینه های مختلف. توانایی تفکر جامع می تواند موجب کاهش تفاوت های سیستماتیک در قضاوت ها در زمینه های مختلف شود. ما نتایج مجموعه ای از مطالعاتی که از تغییر درمساله دام های سرمایه گذاری ( هزینه های غیر قابل بازگشت یا هزینه های غیر مرتبط) و احتمال بازنگری استفاده کرده اند را بررسی کردیم. یافته ها نشان داد که توانایی تفکر جامع می تواند دیگر تفاوت های سیستماتیک متداول در قضاوت ها را نیز توضیح دهد.
-1مقدمه
سیستم کنترل حسابداری مدیریت (MCS) اطلاعاتی را ارائه و استفاده می کند که به تصمیم گیرندگان در ارزیابی اینکه آیاسازمان یا افراد آن به اهداف خود می رسند یا نه، کمک می کند. با این وجود تفاوت های فردی در توانایی شناختی تصمیم گیران و استفاده از اطلاعات و آموختن یا تعدیل آن می تواند منجر به تفاوت های سیستماتیک در قضاوت ها شود ( کانمن و تورسکی 1984؛ لوکات و اگلتن 1991). در این مقاله ما یکی از این تفاوت های فردی شناختی را شناسایی و مشخص می کنیم، یعنی توانایی تفکر جامع. منظور ما توانایی تفکر درباره چند مسیر، شاخه یا گزینه است. توانایی تفکر جامع مهم احتمالا موجب کاهش تفاوت های سیستماتیک در قضاوت ها در بسیاری از زمینه ها می شود. برای مثال، وظایف ارزیابی مجدد احتمالات رخدادهای آتی و شناسایی هزینه های غیر قابل بازگشت زمانی با موفقیت انجام می شود که دیدی وسیع درباره این مساله وجود داشته باشد…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید