چکیده
هدف- هدف این مقاله ارائه شواهدی در مورد پیشرفت در مدیریت علمی از طریق دیدگاه پست مدرنیستی است.
رویکرد/روش شناسی/ طراحی-چهار اصل مدیریت علمی از طریق زاویه دید پست مدرنی(پسامدرنی) تحلیل شده است. شیوه های کنونی مدیریت برای شاخص های توسعه در مدیریت علمی تحلیل شده اند.
یافته ها- اصول مدیریت علمی در درون مثال های فعلی مدیریتی یافت شده اند؛ اندازه گیری تولید دانش؛ توانمند سازی، مدیریت کیفیت فراگیر؛ کار تیمی. مدیریت علمی زمانی که از دریچه پست مدرنیستی تحلیل می شود، در طول زمان توسعه یافته، در نظر گرفته می شود.
محدودیت/کاربردهای تحقیق- محدودیت این تحقیق است است که تعریف دقیقی برای مدیریت مدرنیستی در برابر مدیریت پست مدرنیستی برای تائید هر نوع یافته ای وجود ندارد. کاربردهای این تحقیق این است که تحقیق در مورد توسعه مدیریت علمی در مدیریت پست مدرنیستی بسط می یابد.
مفاهیم عملی- یک محدودیت عملی برای فعالان مدیریتی، بکارگیری یک ایده پست مدرنیتسی برای مدیریت است یعنی تعداد زیادی رویکردهای مدیریتی وجود دارد که کار می کنند.
ارزش/منشا- نقش و مشارکت علمی این مقاله این است که اصول مدیریت علمی از زمان های مدرنیته منشا می گیرد و در مدیریت پست مدرن توسعه داده می شود.
-1مقدمه
بدیان و ورن (2001) اصول مدیریت علمی( تیلور 1911) را به عنوان تاثیرگذاترین کتاب مدیریتی که تاکنون چاپ شده است، در نظر گرفتند( ص 222). 134 محقق در مجموع در آکادمی مدیریت نیز فردریک تیلور را در بالاترین جایگاه فردی دانستند که در کسب و کار آمریکایی و تفکر و شیوه مدیریتی در 200 سال گذشته رتبه بندی کردند( ون و های 1977، ص 471). مطالعه آخری به وسیله جویسی و برلاند(2010) تکرار شد کسانی که مجددا معظم بودن تیلور را کشف کردند( ص 432)…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.