چکیده
این مقاله به بررسی دو عاملی می پردازد که به ما کمک می کنند تا تأثیر تنوع جغرافیایی را بر پیامدهای سلامت و بهداشت شرح دهیم. اولین عامل، نزدیکی به خدمات بهداشتی است. عامل دوم سیاست های خاص ایالتی در مورد مراقبت های بهداشتی است که می توانند مانع دسترسی به نزدیکترین مرکز خدمات بهداشتی باشند. چهار یافته ی اصلی و کلیدی به دست آمد. اول اینکه، تأثیر پزشکان بومی بر کاهش میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های مختلف در یک ایالت با میزان مسافت جغرافیایی کاهش می یابد. دوم اینکه، در مسافتی نسبتا یکسان، پزشکان داخل ایالت در مقایسه با پزشکان خارج آن، کمک بیشتری به کاهش میزان مرگ و میر در داخل ایالت می کنند. سوم اینکه، تأثیر کمتر پزشکان خارجی همسایه زمانی کاهش بیشتری می یابد که آن ایالت سیاست های بسیار دقیق تر و سخت گیرانه تری اتخاذ کرده باشد و از ورورد پزشکان خارجی ممانعت به عمل آورد. چهارم اینکه، تأثیر پزشکان همسایه در مناطق شهری بیشتر است. این یافته ها با صرفه جویی های ناشی از تجمع بر بهره وری و کارایی درمان بیماران هم خوانی دارند.
-1مقدمه
میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی، سرطان، و سکته ی مغزی در مناطق مختلف ایالات متحده ی امریکا بسیار متفاوت است. همانطور که در تصاویر 1a-1c نشان داده شده است، میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری ها در مناطق شرقی این کشور مانند غرب ویرجینیا، آلاباما، و می سی سی پی بیشترین میزان را به خود اختصاص داده و در ایالاتی مانند اوتا، آریزونا، و نیومکزیکو، دارای کم ترین میزان مرگ و میر است. توضیح همیشگی و سنتی در ارتباط با تأثیر تنوع جغرافیایی بر پیامدهای بهداشتی بیشتر بر تأثیر هزینه های مراقبت های بهداشتی و عوامل محیطی متمرکز است. این مقاله با بررسی تأثیر نزدیکی به متخصصین پزشکی بر پیامدهای بهداشتی افراد بومی و میزان تأثیر سیاست های صدور مجور طبابت برای پزشکان بر کاهش تأثیر پزشکان خارجی، کارها و تحقیقات انجام شده را گسترش می دهد. درک بهتر این عوامل برای بهبود بهداشت و سلامت ملی مهم است چرا که دسترسی محدود به خدمات بهداشتی یکی از دلایل عمده است که به وضعیت بهداشت و سلامت ضعیف در مناطق توسعه یافته می انجامد…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.