چکیده
پلاستیک های تقویت شده با فیبر (FRPها) در بسیاری از حوزه ها از جمله حوزه اتومبیل و مسکن، جایگزین مواد مهندسی مرسوم شده اند. با افزایش تقاضا، اصلاحات مختلفی در FRPهای مرسوم برای کاربردهای خاص صورت گرفته است تا هزینه ها کاهش یابند و استانداردهای کیفی حاصل شوند. در تحقیق حاضر، تلاش می شود که اثر پرکننده های طبیعی روی مشخصات مکانیکی FRPها مطالعه شود. پوسته برنج، گندم و الیاف نارگیل به عنوان پرکننده طبیعی در پلاستیک های تقویت شده با فیبر شیشه ای (GFRPها) مورد استفاده قرار گرفته است. به منظور مطالعه اثر ماتریس روی خصوصیات GFRPها، رزینهای اپوکسی و پلیاستر مورد استفاده قرار گرفته اند. دریافته شده است که پرکننده های طبیعی، نتایج بهتری در کامپوزیت های مبتنی بر پلی استر ایجاد میکنند. در میان پرکننده های طبیعی، کامپوزیت های حاوی الیاف نارگیل، خصوصیات مکانیکی بهتری در مقایسه با دیگر پرکننده های مورد استفاده در کامپوزیت های شیشه/اپوکسی دارند.
-1مقدمه
کاربرد گسترده پلاستیک های تقویت شده با فیبر (FRPها) در طول چند سال گذشته، منجر به افزایش علاقه تحقیقاتی به حوزه FRPها شده است. اگرچه، پلاستیک های تقویت شده با فیبر مصنوعی، خصوصیات عالی دارند، هزینه پردازش آنها بسیار بالاست که اساساً به علت هزینه مواد است. از سوی دیگر، کاربرد فیبرهای طبیعی منجر به کاهش هزینه و تولید کامپوزیت های سبکوزن می شود اگرچه خصوصیات مکانیکی کامپوزیت های فیبر طبیعی در مقایسه با کامپوزیت های فیبر مصنوعی کمتر است [1]. بنابراین، محققان در سراسر دنیا به کامپوزیت های هیبریدی روی آورده اند که ترکیبی از فیبرهای طبیعی و فیبرهای مصنوعی در یک ماتریس مشترک است…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.