چکیده
در چند سال اخیر شاهد افزایش علاقه در طرح های توانمند پنهان سازی داده ها بدون از دست دادن اطلاعات بوده ایم، زیرا این طرح ها می توانند الزامات اصلی برای پنهان سازی داده بدون اتلاف (از جمله برگشت پذیری، ظرفیت و نامرئی بودن) را محقق کرده و در عین حال در برابر حملات توانمندی لازم را داشته باشند. ویژگی برگشت پذیری یکی از مهمترین الزامات این روش ها است. نیاز مهم دیگر، بالا بردن توانایی طرح در برابر حملات می باشد. روشهایی که توانمندی طرح را در برابر حملات بهبود می بخشند، مشخصه های ظرفیت و نامرئی بودن اطلاعات را فدا می کنند. در این مقاله با در نظر گرفتن بهبودی چهار ویژگی فوقالذکر، یک روش نیرومند برای پنهان سازی داده ها بدون اتلاف اطلاعات در حوزه تبدیل مطرح می شود. الگوریتم پیشنهادی، به تبدیل بلوکهای فاقد هم پوشانی تصویر هاست، با استفاده از ماتریس تبدیل اسلنت (SLT) و جاسازی بیتهای داده با تغییر اختلاف میان مقادیر میانگین ضرایب SLT در زیرباندهای فرکانس بالا بستگی دارد. الگوریتم مطرح شده طوری تنظیم شده است که بر روی تصاویر رنگی اعمال شود. بیت های دادهای نه تنها بر روی یک کانال، بلکه همچنین بر روی سه کانال RGB در تصاویر رنگی قابل جاسازی هستند و در نتیجه ظرفیت جاسازی بهبود می یابد. نتایج بدست آمده از مقایسه آزمایشاتی که بر روی روش های نیرومند پیشین برای پنهان سازی داده بدون اتلاف (پنهانسازی برگشت پذیر توانمند در برابر حملات) انجام شد، کارآمدی الگوریتم پیشنهادی را نشان می دهد.
-1مقدمه
انجمن محققان برای اهداف امنیت اطلاعات، علاقه خاصی به تکنیک های پنهان سازی داده ها نشان داده اند [1]. هنگامی که یک طرح پنهان سازی اطلاعات این قابلیت را داشته باشد تا تصویر اصلی را پس از استخراج دادههای مخفی شده (مانند نشان، متن، مدارک پزشکی و غیره) بازیابی کند، به آن طرح بدون اتلاف (برگشت پذیر) گفته می شود. در برخی حوزه ها از جمله سیستم های تصویر برداری پزشکی، سیستم های تصویر برداری نظامی، و کاربردهای دریافت اطلاعات از راه دور، هر گونه تغییرات در تصویر اصلی می تواند بر روی فرآیند تصمیم گیری نهایی تاثیر گذارد. پس از استخراج واترمارک مطلوب است که تصویر اصلی بازیابی شود. این امر میتواند با استفاده از روش های برگشت پذیر پنهان سازی داده حاصل شود [1]. این روش های پنهان سازی داده، بر روی تضمین قابلیت برگشت پذیری و بهبود کیفیت بصری تصاویر پنهان نگاری شده تمرکز دارند [2,3]؛ با این وجود اکثر تکنیک های برگشت پذیر پنهان سازی داده، نیازمند محیط بدون اتلاف جهت انتقال رسانه پنهان نگاری شده هستند، زیرا یک تغییر ناچیز در تصویر پنهان نگاری شده (همچون نویز کانال یا فشرده سازی JPEG)، می تواند واترماک مخفی را تخریب کند [4]…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.