چکیده
رویکردهای موجود برای مدلسازی نگهداری متکی بر فرضیات بیش از حد ساده ای است که منجر به عدم نمایاندن پیچیدگی موجود در سیستم های صنعتی توسط این رویکردها می شود. در این مقاله، ما رویکردی نوین را پیشنهاد می کنیم که امکان مدلسازی سیستم های غیرهمانند چندواحدی را بدون فرضیات محدودکننده درباره تعداد واحدها یا مشخصات نگهداری آنها فراهم می آورد. مدلسازی تعاملات پیچیده بین استراتژی های نگهداری و اثرات آنها روی داراییها در سیستم با دسترسی به صف های پیشامد در شبیه سازی گسسته پیشامد (DES) بدست می آید. این رویکرد از DES بهره می گیرد که در تولید از طریق ایجاد امکان یکپارچگی با مدلهایی که دارای ارتباط نزدیکی با نگهداری هستند مانند سیستم های تولید یا قطعات یدکی، موفقیت کسب کرده است. مزایای دیگر استفاده از DES شامل مدلسازی سریع و شبیه سازی تعاملی بصری است. رویکرد پیشنهادی در یک شبیه سازی مبتنی بر بررسی بهینه سازی یک کیس مطالعه شده قبلی نشان داده شده است. تحقیق حاضر یکی از اولین تحقیقاتی است که به بهینه سازی همزمان استراتژی های نگهداری با پارامترهای آنها و در عین حال توجه به پویایی های تولید و مدیریت قطعات یدکی می پردازد. یافته های این تحقیق، بینش هایی برای اهداف نامتعارض در سیستم های نگهداری ارائه می کند. بعلاوه، رویکرد پیشنهادی می تواند برای تسهیل شبیه سازی و بهینه سازی سیستم های نگهداری صنعتی استفاده شود.
-1مقدمه
هدف از نگهداری حفظ داراییها در وضعیت های عملیاتی است. این حوزه بعنوان یکی از اجزای اساسی موفقیت در صنعت مدرن ایجاد شد. ارتقای عملکرد سیستمهای نگهداری از طریق مدلسازی و بهینه سازی تمرکز حجم وسیعی از مطالعات چاپ شده است.
مدلسازی تحلیلی نگهداری برای مدتها رایج بوده است. مبنای این مدلسازی متکی بر کار محققانی مانند بارلو و پورچان است (1). این مدلسازی بعدا بطور گسترده ای توسعه یافته و تعداد زیادی از مدلهای بهینه سازی نگهداری را در بر گرفت (2). در مجموع، اغلب این مدلها برای یک سیستم خاص دربردانرده یک واحد یا چندین جزء همانند توسعه یافته اند (3). البته سیستم های نگهداری در صنعت در حال پیچیده تر شدن هستند که این امر قابلیت کاربرد تکنیک های مدلسازی تحلیلی را محدود می سازد…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.