چکیده
در محیط پردازش ابری، منابع می توانند به صورت پویا براساس تقاضا برای سرویس های ابری تامین شوند. مقدار منابع تامین شده در طول زمان اجرا با توجه به تغییرات حجم کاری تعیین می شود. تصمیم گیری برای مقدار مناسب منابع مورد نیاز برای اجرای سرویس های ابری دارای اهمیت است و این بستگی به حجم کاری فعلی سرویس های ابر دارد. بنابراین، لازم است تا تقاضاهای آینده برای ایجاد منابع به طور خودکار پیش بینی شود برای اینکه با نوسانات نیازهای خدمات ابر مقابله شود. در این مقاله، یک رویکرد ترکیبی تامین منابع برای خدمات ابر ارائه می دهیم که بر مبنای ترکیبی از مفهوم پردازش خودمختار و یادگیری تقویتی (RL) است.همچنین، ما چارچوبی برای تامین منابع خودمختار ارائه می دهیم که الگوی آن از مدل لایه ابر الهام گرفته شده است.سرانجام ، کارایی رویکردمان را تحت اثر دو حجم کاری واقعی ارزیابی می کنیم. نتایج آزمایشات نشان می دهد که رویکرد پیشنهادی در مقایسه با سایر روش ها هزینه کل را تا 50٪ کاهش می دهد و استفاده از منابع را تا 12٪ افزایش می دهد.
1-مقدمه
پردازش ابری یکی از محبوب ترین فن آوری ها در کسب و کار، موسسات آموزشی، دولت ها و جامعه پژوهشی است که به بخش جدایی ناپذیر بسیاری از کاربران تبدیل شده است که به شدت به برنامه های مبتنی بر ابر برای فعالیت های روزمره خود هم در زندگی حرفه ای و هم در زندگی شخصی [1،2] وابسته هستند. در ساده ترین حالت، پردازش ابری به معنای ذخیره و دسترسی به داده ها و برنامه هایی است که به عنوان سرویس به کاربران نهایی به وسیله اینترنت ارائه می شوند [3،4]. معماری سرویس گرا] 5] (SOA)یک فناوری توانمند برای پردازش ابری است و این سبک معماری، به ارائه ویژگی های کاربردی به صورت مجزا به شکل خدمات به عنوان بلوک های ساختمان اصلی برنامه ها و توسعه سیستم کمک می نماید. خدمات ابر، نتیجه یکپارچه سازی پردازش ابری و SOA هستند و معمولا شامل یک یا چند ویژگی هستند که توسط فراهم آورندگان ابر ارائه می شوند و می توانند به کاربران نهایی در اینترنت منتقل شوند [6،7] .یک برنامه ابر یک محصول نرم افزاری است که در محیط ابر اجرا می شود و می تواند با یک مرورگر وب متصل به اینترنت مورد استفاده قرار گیرد. به طور معمول، هر برنامه کاربردی ابر از یک یا چند سرویس ابری تشکیل شده که با هم عملکرد یک برنامه را انجام می دهند. معمولا خدمات ابری به سه دسته مدل خدمات تقسیم می شوند که شامل: زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS)،پلت فرم به عنوان یک سرویس (PaaS) و نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS) می شود. در این مقاله، ما واژه خدمات ابر را به جای عبارت خدمات نرم افزاری ابر ارائه شده توسط ارائه دهندگان SaaS استفاده می کنیم....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.