چکیده
این مقاله تاثیر چرخه عمر شرکت را بر هزینه سرمایه مالکانه بررسی می کند. به کمک نمونه ای از شرکتهای استرالیایی بین سالهای 1990 تا 2012 نشان دادیم که هزینه سرمایه مالکانه در سراسر چرخه عمر شرکت تغییر می کند. هم چنین به کمک مقیاس چرخه عمر دیکینسون 2011، نشان دادیم که هزینه سرمایه مالکانه در مراحل معرفی و افول بیشتر و در مراحل رشد و بلوغ کمتر است و طبق الگوی U شکل حرکت می کند. با به کارگیری مقیاس چرخه عمر دی انگلو، دی انگلو و استولز 2006 که با نسبت سودانباشته به سرمایه پرداخت شده (RE/TA) نشان داده می شود، دریافتیم که با کنترل سایر ویژگی های شرکت و ناهمسانی های مشاهده نشده، هزینه سرمایه مالکانه با افزایش نسبت سود انباشته به کل دارایی ها کاهش پیدا می کند. استحکام این یافته ها به کمک مجموعه ای از آزمونهای حساسیت آزمون شدند.
-1مقدمه
در این مقاله بررسی کردیم که آیا چرخه عمر شرکت بر هزینه سرمایه مالکانه تاثیرگذار است و این تاثیرگذاری چگونه خواهد بود. نظریه چرخه عمر شرکت نشان می دهد که شرکتها مانند موجودات زنده از مجموعه ای از الگوهای قابل پیش بینی پیشرفت عبور می کنند و منابع، قابلیتها و استراتژی ها و ساختارها و عملکرد شرکتها با توجه به مراحل مختلف توسعه آنها متفاوت است ( میلر و فریسن 1980، 1984، کویین وکامرون 1983). تئوری چرخه عمر برخی پارامترها، راهنمایی ها و ابزارهای شناختی را برای مدیریت فراهم می کند تا گذار شرکتها را از یک مرحله چرخه عمر به مرحله بعدی ارزیابی کند. بنابراین شناخت اصل چرخه عمر به شرکتها در بهره برداری از منابع ارزشمند به صورت بهینه و عملکرد بهتر نسبت به رقبا ( آدیز 1979) و دستیابی و حفظ مراحل اولیه چرخه عمر کمک می کند. تحقیقات اخیر در زمینه حسابداری و اقتصاد مالی ( دی انگلو وهمکارانش 2006، 2010، دیکینسون 2011) نیز نشان دادند که مراحل چرخه عمر کاربردهای مهمی را برای شناسایی عملکرد مالی شرکتها دارد.
مفهوم هزینه سرمایه مالکانه ( حقوق صاحبان سهام)، یکی از مهمترین مفاهیم در تحقیقات حسابداری و امور مالی است. و اغلب در برآورد صرف ریسک سرمایه، ارزشگذاری شرکت و بودجه بندی سرمایه ای و رویه های مدیریت سرمایه گذاری استفاده می شود ( گامارا و همکارانش 2009، هاو همکارانش 2012)…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید