Abstract
The main aim of the article is to illustrate the use of tools of operative quality management to prevent a decrease in quality during production, supportive and operational processes by the furniture manufacturing. There are more tools for achieving operative quality management targets and the most frequent method is probably measurement and evaluation of the capability of processes through capability indexes. In addition to other histogram and Ishikawa diagram are the next frequently used tools for quality improvement processes
چکیده
هدف اصلی از این مقاله نشان دادن کاربردهای مدیریت کیفیت موثر برای جلوگیری از کاهش کیفیت در طی فرآیندهای تولید، پشتیبانی و اجرایی تولید مبلمان میباشد. ابزارهای زیادی برای دستیابی به اهداف مدیریت کیفیت موثر وجود دارد و در این مسیر رایجترین روش، اندازهگیری و ارزیابی قابلیت فرآیندها از طریق شاخصهای قابلیت میباشد. علاوه بر هیستوگرام، نمودار ایشیکاوا نیز ابزار رایج دیگری است که برای فرایندهای بهبود کیفیت استفاده میشود.
1-مقدمه
توسعههای اقتصادی اخیر همراه با اقتصاد بازار را میتوان برروی یک مقیاس جهانی و با اعمال فشار بر روی سازمانها توسط مشتریان و جوامع که هر دو به طور مداوم با افزایش تقاضا و الزامات، سازمانها را مجبور به دستیابی به سطوحی از بهرهوری در همهی فعالیتهای تجاری همراه با یافتن روشها و منابع جدید جهت تقویت موقعیت خود در بازار میکنند، مشخصهیابی نمود. برای آنکه یک سازمان نیازهای عمومی و خاص مشتریان خود را برآورده نمایند، باید به طور مداوم سطح کیفیت محصولات و خدمات خود را با توجه به این واقعیت که کیفیت یک عامل قطعی برای رشد پایدار اقتصاد رو به جلو است، افزایش دهند. مدیریت کیفیت و فعالیتهای مرتبط با آن این هدف عینی را به صورت یک سرویس داخلی انجام داده و یک تاثیر ترکیبی بر روی موفقیتهای کلی در فعالیتهای تجاری، دستیابی به سود مناسب در سرمایهگذاری و بهبود اثرات اقتصادی مرتبط با کیفیت در هر دو هزینه داشته و سایر سودهای به دست آمده توسط کیفیت واقعی فرآیند تضمین مدیریت کیفیت، به بخشی جداییناپذیر از مدیریت سازمانی برای اکثر سازمانها تبدیل شده و هدف اولیه برای دستیابی به سطح مطلوبی از عملکرد، همزمان با افزایش ارزش بازار و حفظ رقابت بازاری سازمان میباشد. هدف اصلی از این مقاله این است که نشان دهیم چگونه این ابزارهای مدیریت کیفیت موثر به بهبود کیفیت منجر میشوند. این ابزارها شامل شاخص قابلیت، هسیتوگرام، نمودار ایشیکاوا و موارد دیگر میباشند…