Abstract
This paper reviews the problems, approaches and analytical models on project control systems and discusses the possible research extensions. We focused on literature in Earned Value Analysis (EVA), optimization tools, and the design of decision support systems (DSS) that will contribute to helping project managers in planning and controlling under uncertain project environments. The review reveals that further research is essential to develop analytical models using EVA metrics to forecast project performance. It also suggests that DSS should be model driven, function as early warning systems and should be integrated to commercial project management software
چکیده
در این مقاله به بررسی مشکلات، روش ها و مدل های تحلیلی در سیستم های کنترل پروژه می پردازیم و در مورد توسعه احتمالی پژوهش بحث می کنیم. ما در مقالاتی که به تحلیل ارزش کسب شده (EVA)، ابزارهای بهینه سازی و طراحی سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری (DSS) می پردازند متمرکز شده ایم، که به مدیران پروژه تحت محیط های نامعین پروژه جهت برنامه ریزی و کنترل کمک می کنند. این بررسی نشان می دهد که تحقیقات بیشتری به منظور توسعه مدل های تحلیلی با استفاده از معیارهای EVA جهت پیش بینی عملکرد پروژه نیاز می باشد. این امر نیز نشان می دهد که DSS باید ارائه دهنده مدل باشد و توابعی مانند سیستم های هشدار دهنده اولیه می بایست در نرم افزارهای مدیریت پروژه تجاری گنجانده شود.
-1مقدمه
امروزه، پروژه ها یکی از مهم ترین اجزای سازمانی محسوب می شوند. تقریبا در همه شرکت ها و بخش ها، سازمان ها در حال روی آوردن به روند پروژه بنیان هستند. این امر ممکن است به عنوان یک نتیجه از شیوه های مدیریت معاصر باشد، که بر اساس آنها، سازمان ها از یک رویکرد سلسله مراتبی به رویکردهای تخت و یکنواخت تبدیل شده اند. از آنجا که سازمان ها ماهیت سلسله مراتبی خود را از دست داده اند، پروژه برای فعالیت های وابسته و یا حتی درون سازمانی به یک واسط تبدیل شده اند. عامل دیگری که سبب تقویت ظهور پروژه شده است، افزایش فشار رقابتی است. رقابت ها روز به روز شدید تر می شوند و سبب می شوند که شرکت ها در انجام وظایف به دنبال برتری باشند. این دستیابی به برتری در مدیریت، اهمیت توابع هماهنگی، نظارت و کنترل را افزایش داده است. از این منظر، ساختارهای سازمانی مبتنی بر پروژه از انجام اهداف یا نتایج خاص پشتیبانی می کنند و بر مسئولیت و اقتدار، حصول اطمینان از کنترل بهتر و هماهنگی، و تسهیل ارتباطات و روابط بهتر با مشتری تمرکز دارد. به منظور حصول اطمینان از این منفعت و انجام اهدافی حتی در شرایط عدم قطعیت، استفاده از نظارت موثر بر پروژه و سیستم های کنترل در سازمان های مبتنی بر پروژه به یک ضروری تبدیل شده است. با توجه به این نیاز و اهمیت، در این مقاله ما به توسعه این چنین سیستم هایی پرداخته ایم. به طور خاص، ما به بررسی مدل ها و الگوریتم هایی پرداخته ایم که از تصمیم گیری های مدیریتی پشتیبانی کرده و پایه های این سیستم ها را تشکیل می دهند…