Abstract
Virtualization is a term that refers to the abstraction of computer resources. The purpose of virtual computing environment is to improve resource utilization by providing a unified integrated operating platform for users and applications based on aggregation of heterogeneous and autonomous resources. More recently, virtualization at all levels (system, storage, and network) became important again as a way to improve system security, reliability and availability, reduce costs, and provide greater flexibility. This paper explains the basics of system virtualization and addresses pros and cons of virtualization along with taxonomy and challenges
چکیده
مجازی سازی را میتوان عبارتی دانست که به انتزاعی از منابع کامپیوتری اطلاق میگردد. هدف محیط محاسبه ی مجازی این بوده که با ارائه ی یک پلت فرم عملیاتی یکپارچه و یکنواخت برای کاربران و اپلیکیشن های مبتنی بر ترکیبی از منابع همگن و مستقل، بتوان نرخ بکار گیری منابع را بهبود دهد. اخیراٌ ، مسئله ی مجازی سازی در تمامی سطوح (از جمله سیستم، فضای ذخیره سازی و شبکه) به عنوان روشی برای بهبود امنیت سیستم، قابلیت اطمینان و موجودیت، کاهش هزینه ها و افزایش قابلیت انعطاف مطرح گردیده است. در این مقاله، مفاهیم اولیه ی سیستمی در مجازی سازی را تشریح نموده و مزایا و معایب آنرا نسبت به ساختار و چالش های پیش روی آن بیان خواهیم ساخت.
-1مقدمه
مجازی سازی را میتوان به عنوان تکنولوژی ای تعریف کرد که یک لایه ی انتزاعی نرم افزاری را بین سخت افزار و سیستم عامل و همچنین اپلیکیشن هایی که بر روی بالای این لایه اجرا میشوند، بکار گرفته است.
این لایه ی انتزاعی، مانیتور ماشین مجازی (VMM) یا هایپرویزور نام داشته و در اصل منابع فیزیکی از سیستم محاسباتی را از سیستم عامل (OS) مخفی نگه میدارد. از آنجایی که منابع سخت افزاری را میتوان به صورت مستقیم به وسیله ی VMM و نه سیستم عامل کنترل کرد، میتوان چندین سیستم عامل (به احتمال مختلف) را به صورت موازی بر روی همان سخت افزار اجرا کرد. در نتیجه، پلت فرم سخت افزاری را میتوان به یک یا چند واحد منطقی که ماشین های مجازی(VM) نام دارد تقسیم کرد. عبارت مجازی بودن، متفاوت از عبارت قابلیت اطمینان میباشد(البته در دنیای واقعی) که دلیل آنرا میتوان اساس یا تأثیری مشابه دانست. در دنیای کامپیوتر، یک محیط مجازی را میتوان به عنوان محیطی واقعی برای برنامه های اپلیکیشن و مابقی دنیا در نظر گرفت، اگرچه مکانیسم های زیرین آن متفاوت است…