Abstract
This paper examines how changes in project-management performance in the execution phase affect project outcomes at completion. While identifying the key determinants of project-management performance is critical, few studies examine the discriminatory power of performance variables for predicting capital project failure at completion. Using 130 capital projects and a longitudinal design, this study develops a performance-measurement model based on changes in project-management performance during the execution phase. Subsequent hierarchical logistic-regression analysis reveals a good explanation of the variation in the failure of capital projects and high classification accuracy. Validating out-of-sample data demonstrates that the optimal model provides a reasonably good overall classification rate of 81.54%. Ultimately, our findings suggest that performance changes in the execution phase explain an important part of project outcomes and, more importantly, are useful predictors for project failure
چکیده
تغییرات در عملکرد مدیریت پروژه در فاز اجرایی، پیامدهای پروژه را در پایان تحت تاثیر قرار می دهد. درحالیکه شناسایی عوامل مهم عملکرد مدیریت پروژه مهم است، چند بررسی قدرت تمایز متغیرهای عملکرد را برای پیش بینی شکست پروژه سرمایه در پایان انجام می دهد. با استفاده از 130 پروژه سرمایه و طراحی طولی، این بررسی مدل اندازه گیری عملکرد مبتنی بر تغییرات در عملکرد مدیریت پروژه در طول فاز اجرایی را توسعه می دهد. آنالیز رگرسیون لجستیک سلسله مراتبی بعدی توضیح مناسب تغییرات در شکست پروژه های سرمایه و درستی بالای طبقه بندی را آشکار می کند. اعتبار داده های خارج از نمونه ثابت می کند که مدل بهینه نرخ طبقه بندی کلی مناسب منطقی %81.54 را فراهم می کند. درنهایت، یافته های ما نشان می دهند که تغییرات عملکرد در فاز اجرایی بخش مهمی از پیامدهای پروژه را نشان می دهد و به طور مهمتر پیش بینی کننده های مفیدی برای شکست پروژه هستند.
1-مقدمه
موضوع مدیریت پروژه که به عنوان اساس قابلیت استراتژیک در اقتصاد جهانی مشاهده می شود، توجه بسیاری از محققین و کارشناسان رشته های مختلف نظیر علوم مدیریت، مدیریت عملیاتها، تئوری سازمان و روانشناسی اجتماعی را به خود جلب کرده است. کار اصلی در بررسی مدیریت پروژه شناسایی عوامل مهم عملکرد مدیریت پروژه است. جای تعجب ندارد که محققین و کارشناسان انواع گسترده ای از معیارها را برای توضیح عملکرد مدیریت پروژه و مشخصات ورودی که بر پیامدهای پروژه تاثیر می گذارند، بررسی و شناسایی می کنند .
برای مثال یکی از یافته های اخیر این است که درصد و رضایت مدیریت و مشخصات پروژه بر عملکرد پروژه به طور مهمی تاثیر می گذارد (لرچ و اسپیت 2013). یافته دیگر این است که محدوده مبهم پروژه و اهداف نامشخص پروژه، فاکتورهای خطر اولیه برای عملکرد پروژه هستند ( هوآنگ و لی 2012).
گرچه عملکرد مدیریت پروژه بسیار مورد مطالعه و بازنگری واقع شده است، اکثر مطالعات مبتنی بر دیدگاه چرخه کلی عمر پروژه می باشند، چند بررسی به طور نسبی بر دیدگاه فاز اجرایی پروژه تمرکز کرده اند. برخی از مطالعات موجود آنالیز می کنند که چگونه عملکرد مدیریت پروژه در فاز اجرایی پروژه بر پیامدهای پروژه تاثیر می گذارد، با این حال در ماهیت، رفتار آنها همزمان است. به علاوه، تمرکز اندک تجزیه و تحلیلهای این بررسیها بر روی این است که چگونه تغییرات در عملکرد مدیریت پروژه در فاز اجرایی بر پیامدهای پروژه تاثیر می گذارد....