چکیده
این مقاله به بررسی ارتباط مقداری درآمدها و ارزش دفتری در چهار کشور آسیایی، اندونزی، کره جنوبی، مالزی و تایلند، در دوره رکود اقتصادی در آسیا میپردازد. مشخصا، ما به بررسی اثر محیط اقتصادی برای ارتباط مقداری ارزش دفتری و درآمدها میپردازیم. ما همچنین اثرات سازوکارهای حاکمیت شرکت و نوع سیستم حسابداری را در کنار محیط اقتصادی بر ارتباط مقداری ارقام حسابداری مورد بررسی قرار میدهیم. نتایج ما نشان میدهند که ارتباط مقداری درآمدها در اندونزی و تایلند بطور قابل توجهی در طول بحران اقتصادی آسیا کاهش یافت درحالیکه ارتباط مقداری ارزش دفتری افزایش یافت. در مالزی، ارتباط مقداری هر دو درآمدها و ارزش دفتری در طول رکود کاهش یافت. در کره، نه ارزش دفتری و نه درآمدها بطور قابل توجه تحت تاثیر بحران قرار نگرفتند. نتایج ما نشان داد که سطح سازوکارهای حاکمیت شرکت بر حد تغییرات در ارتباط مقداری ارزشهای دفتری تاثیر دارد، اما نه بر درآمدها. مشخصا، ارتباط مقداری ارزش دفتری هنگامیکه اداره شرکت ضعیف باشد، کاهش مییابد. نهایتا، نتایج ما نشان میدهند که سیستمهای حسابداری (همچون،IAS یا مالیاتی) نیز بر میزان تغییرات در ارتباط مقداری ارزش دفتری ناشی از بحران تاثیر میگذارند.
1-مقدمه
این مقاله تاثیر بحران مالی آسیا را بر ارتباط مقداری درآمدها و ارزش دفتری در چهار کشور آسیایی، یعنی اندونزی، کره، مالزی، و تایلند بررسی می نماید. بارت، بیور، و لندزمن (1998) شواهدی را ارائه مینمایند مبنی بر اینکه هنگامیکه سلامت مالی شرکت کاهش مییابد، ارتباط مقداری نسبی ارزش دفتری سهام و درآمد خالص تغییر مینمایند. ما ابتدا، تحلیل آنها در مورد شرکتهای ورشکسته را جهت بررسی ارتباط مقداری ارزش دفتری سهام و درآمد خالص در محیطی توسعه میدهیم که در آن کل اقتصاد در بحران مالی است. دوما، ما نقش سازوکارهای حاکمیت شرکتی را، در تعامل با تاثیر بحران اقتصادی، بر ارزشگذاری ارزش دفتری سهام و درآمدها بررسی مینمائیم. نهایتا، ما تاثیر فعل و انفعال بین سیستمهای حسابداری و بحران اقتصادی را بر ارزش گذاری ارزش دفتری سهام و درآمدها مورد بررسی قرار میدهیم...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.