چکیده
در این مقاله به بررسی رابطه بین کیفیت درآمد و سطح استرس شرکت های چینی ثبت شده در بازار سهام شانگهایو شنژن از سال 2003 تا 2007 و با طبقه بندی آنها در شرکت های تحت فشار مالی و ورشکسته (SB)، تحت فشار مالی و ورشکسته نشده (SNB)، و بدون فشار مالی و ورشکسته نشده (NSNB) پرداخته می شود . ما کیفیت درآمدها را با چهار نسبت مجزا ارزیابی می کنیم: کیفیت افزایشها، دوام درآمدها، قابلیت پیش بینی درآمدها موازی با سطح استرس (فشار) وارده بر شرکت هاست: شرکتهای SB پایین ترین کیفیت درآمدی را دارند. همچنین در می یابیم که کیفیت درآمدها در طی دوره این مطالعه بدتر شده ، تعداد شرکت های SB با پایین ترین کیفیت درآمدی افزایش یافته، و تعداد شرکت های NSNB با بالاترین کیفیت درآمدی در سالهای مالی 2003 تا 2007 کاهش یافت.
1-مقدمه
ارزیابی درآمدها کانون اصلی بیانیه های مالی را در ارزیابی عملکرد گذشته، پیش بینی عملکرد آینده و ارزیابی منصفانه است (اهلسون، 1995، پنمن، 2004). مصطلحترین واژه بکار گرفته در مورد کارآیی ارزیابی درآمدها «کیفیت درآمدها» است. کیفیت درآمدها برای کارمندان حسابداری، سیاستگزاران و پژوهشگران اهمیت خاصی دارد چراکه نخستین گزینه اطلاعاتی است که در بیانیه های مالی آورده می شود (بونلرت- یو- تای و همکارانش 2006). اسکیپر و وینسنت( 2003) کیفیت درآمدها را حدودی تعریف می کنند که در آن درآمدهای گزارش شده بطور صادقانه نمود اقتصاد است ، جاییکه در آن صادقانه یعنی اینکه ارزیابی دقیقاً دیده را نشان می دهد...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.