چکیده
این پژوهش به بررسی رابطه بین ساختار تامین مالی و اعطای وام بانک به شرکتها در دورههای شوک مالی میپردازد. ما این رابطه را با استفاده از دادههای پانلی وام فصلی تمامی بانکهای تجاری در کره، و همچنین شرکتهای استقراض کننده از آنها تحلیل مینماییم. ما درمییابیم زمانی که شوکهای نقدی شدید هستند، بانکها عموما اعطای وام را کاهش میدهند، اما در عوض بانکهای با نسبت تامین مالی متمرکز بالا تمایل دارند تا اعطای وام به شرکتها را در طول دورههای شوکهای نقدی در بازار افزایش دهند، در نتیجه کاهش در وام دهی را بدلیل شوکهای نقدینگی تعدیل مینمایند. این گرایش در بانکهایی که از بانکداری ارتباطی با این شرکتها حمایت میکنند، قویتر است. با این حال، این تامین مالی تنها برای بانکهای بزرگ معتبر است. یافتههای ما میتواند مفاهیم سیاستگذاری مهمی را برای مراجع نظارتی مالی که در جستجوی سیاستهای قانونگذاری روی نقدینگی از قبیل بازل 3 هستند، فراهم نمایند.
1-مقدمه
از زمان بحران مالی جهانی اخیر محیط قانونی بانک بطور قابل توجهی تغییر نموده است. قبل از بحران مالی جهانی، مراجع قانونگذار بر اساس این باور که تخصیص بسنده سرمایه میتواند از طریق نوآوری مالی بدست آید، در جهت تسهیل مقررات تلاش کرده بودند. از زمان بحران مالی جهانی، با این حال، هم اقتصاددانان و هم مراجع قانون گذار با این امر موافق بوده اند که مولفه های معینی از تسهیل قانونی در عوض آسیب پذیری نظام مالی را تقویت کرد. کمیته بازل در رابطه با نظارت بانکداری (BCBS) و مراجع قانونگذاری مالی کشورهای مهم به تمایل بانکها به اتکای شدید بر تامین مالی عمدهفروشی را یک منبع مهم تشدید آشفتگی بازار مالی میدانند. براساس این نگاه، از آنها انتظار میرود تا قانون نقدینگی را بعلاوه قانون مالی بعنوان یک طرح قانون گذاری در سطح جهانی اتخاذ نمایند....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.