چکیده
ما به بررسی اثر استراتژی تجاری روی استفاده از حقوق و مزایای وابسته به عملکرد PLCو طرح های تشویقی دراز مدت می پردازیم. همچنین به سنجش رابطه بین تناسب استراتژی و ساختار حقوق و مزایا با عملکرد می پردازیم. با استفاده از آنالیز خوشه و تحلیل محتوا برای طبقه بندی استراتژی تجاری یک بنگاه، پیش بینی می کنیم و در می یابیم که بنگاه هایی با محصولات متمایز، از نسبت بالاتری از PLC ها در مقایسه با بنگاه های هزینه محور استفاده می کنند. علاوه بر این، دریافتیم که عدم تناسب بین استراتژی تجاری و ساختار حقوق و مزایا، تأثیری منفی بر عملکرد می گذارد. این مطالعه با اشاره به اینکه استراتژی تجاری روی ساختار حقوق و مزایا اثر گذاشته و اینکه عدم تناسب ساختار حقوق و مزایا، اثراتی منفی روی عملکرد می گذارد، به غنای نوشتارهای موجود در موضوع حقوق و مزایا می افزاید.
1-مقدمه
رابطه بین حقوق و مزایای اجرایی و عملکرد بنگاه، توجه بسیاری از محققین و دست اندرکاران این حوزه را به خود معطوف کرده است. از دیدگاه نظریه نمایندگی، حقوق و مزایای وابسته به عملکرد (PLC) انگیزه لازم برای در پیش گرفتن اقداماتی برای کسب بیشترین منافع برای سهامداران را در مدیران اجرایی ایجاد می کند (Jensen and Meckling, 1976; Fama and Jensen, 1983). مزایای وابسته به عملکرد، اهمیت نسبی اهداف رقابتی را گاه و بیگاه به مجریان گوشزد کرده و به آنها انگیزه می دهد تا تلاش بیشتری برای دستیابی به اهدافی بکنند که حقوق و مزایایشان بدانها وابسته است (Merchant and Van der Stede, 2007). بنابراین چندان تعجب برانگیز نیست که بسیاری از بنگاه ها، بسته های حقوق و مزایای خود را با اهداف بنگاه پیوند می دهند. به عنوان مثال، لوبلین (2006) گزارش می کند که حدود 30 درصد از شرکت های بزرگ آمریکایی، مجموعه حقوق و مزایای مجریان خود را به عملکرد بنگاه گره زده اند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.