چکیده
در این مقاله پرداخت های سود سهامِ شرکت های صاحب سهامِ 462 بانک را در ایالات متحده در طول بحران مالی 09- 2007 مورد مطالعه قرار می دهیم. مشخصه های فاما و فرنچ (2001) (اندازه، سودآوری و فرصت های رشد)، بازگشت سرمایه (پرداخت سود سهام) را قبل و در طول مدت بحران مالی شرح می دهند. فرضیه هزینه ی سازمان، بازگشت سرمایه را قبل و در طول (مسلما بیشتر) بحران مالی توضیح می دهد. فرضیه ی علامت دهی (signaling)، به توضیح بازگشت سرمایه در طول بحران مالی می پردازد. فشارهای نظارتی در محدودسازی بازگشت سرمایه توسط بانک های کم بودجه، پیش از بحران مالی، کم اثر بود. یافته های ما، پیامدهایی در امور مالی شرکت ها (سرمایه گذاری در شرکت های بزرگ) و نظریه های نظارتی ، و نیز اصلاحات نظارتی که در میان سیاستگذاران مورد بحث هستند، دارند.
1- مقدمه
محققان، امور مالی شرکت ها (سرمایه گذاری در شرکت های بزرگ) و نظریه های نظارتی را در شرکت های مالی (بنگاه های اقتصادی) براساس تأثیر متقابل ذاتی منافعِ مجموعه ی گسترده تری از سهامداران (سپرده گذاران و تنظیم کنندگان، همچنین سهامداران و مدیران) به کار می برند، که سازمان و مشکلات نظارتی آن ها و ارتباط شرکت های مالی به منظور عملکرد خوب و صحت سیستم های مالی جدید را، پیچیده تر می سازد (بنگرید به، در میان دیگران، آندرسون و کمپبل، 2004؛ بروک و همکارانش، 2000). بحران مالی، در استفاده از امور مالی شرکت ها و نظریه های نظارتی، بهره برداری بیشتری کرده است (سود بیشتری برده است)، که دلیل آن چارچوب منحصر بفرد اقتصاد کلان و تغییرات نظارتی می باشد و اعتقاد بر این است که بیشترین ضربه را به شرکت های مالی وارد کرده اند (برای مثال ببینید، اِرکِن و همکارانش، 2012). ما در این جایگاهِ تازه ظهور در متون، با مطالعه ی تصمیمات بازگشت سرمایه، قبل و در طول بحران مالی، مشارکت می نماییم...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.