چكيده
اين مقاله نتايج مطالعه موردي كنترلهاي مديريت در يك خانواده اندونزیایی که مالک دانشگاه هستند را گزارش ميدهد. اين مقاله درصدد درك ماهيت و ديناميكهاي كنترلهاي مديريت در عملكردهاي اين دانشگاه است. دادههاي تجزيه و تحليل از منابع چندگانه، شامل تجزيه و تحليل اسناد، مشاهدات و مصاحبههاي نيمهساخت يافته، گردآوري شدهاند. يافتههاي اين مطالعه موردي نشان ميدهد كه فرهنگ و روابط اجتماعي در مديريت اين دانشگاه خيلي مفيد هستند [انصاري، اس. ال، و بيل. جي (19991). نمادگرايي، جمعگرايي و عقلانيت در كنترل سازماني. روزنامه حسابداري، حسابرسي و جوابگويي، 4(2)، 27-4]. تصميماتي همچون استخدام، پاداشها، ارزيابي عملكرد و تخصيص منابع اغلب بر اساس شناخت عوامل اجتماعي و فرهنگي، اتخاذ ميشوند. تأثير شديد روابط اجتماعي و فرهنگي در اين سازمان، كنترلهاي مديريتي رسمي را كمتر مناسب ساخته است. اين يافتهها مفاهيمي براي درك كنترلهاي مديريت در FOBها، بويژه در جهان در حال توسعه، دارند.
1- مقدمه
اين مطالعه از علاقه به تجارتهاي كنترل شده خانوادگي و نقش كنترلها در آن، نشأت ميگيرد. اين مقاله درصدد توضيح ماهيت و ديناميكهاي كنترلهاي مديريت و تجارتهاي خانوادگي (FOBها) ، بويژه در زمينه كشورهاي كمتر توسعهيافته (LCD) است. اين مقاله نتايج مطالعه موردي كنترلهاي مديريت در يك دانشگاه خصوصي اندونزيايي را گزارش ميكند كه توسط دو خانواده جاوايي اداره ميشود. اين مطالعه از نبود تحقيقات در خصوص موضوعات كنترل مديريتي در FOBها، بويژه در LDCها، برانگيخته شده است (انصاري و بل، 1991؛ چان، ليو و تونگ، 2001). اين مقاله به پيدايش ادبيات حسابداري مديريت در LDCها كمك ميكند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.