Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده مهندسی كامپيوتر /

عنوان ترجمه شده مقاله: مروری بردسته بندی درخت تصمیم فازی

این مقاله مروری برروش های کنونی درخت تصمیم فازی (FDT) و مشکلات موجود ارائه می کند.
Abstract
 

Decision-tree algorithm provides one of the most popular methodologies for symbolic knowledge acquisition. The resulting knowledge, a symbolic decision tree along with a simple inference mechanism, has been praised for comprehensibility. The most comprehensible decision trees have been designed for perfect symbolic data. Over the years, additional methodologies have been investigated and proposed to deal with continuous or multi-valued data, and with missing or noisy features. Recently, with the growing popularity of fuzzy representation, some researchers have proposed to utilize fuzzy representation in decision trees to deal with similar situations. This paper presents a survey of current methods for Fuzzy Decision Tree (FDT) designment and the various existing issues. After considering potential advantages of FDT classifiers over traditional decision tree classifiers, we discuss the subjects of FDT including attribute selection criteria, inference for decision assignment and stopping criteria. To be best of our knowledge, this is the first overview of fuzzy decision tree classifier

چکیده 

الگوریتم درخت تصمیم، یکی از محبوب ترین روش های اکتساب دانش سمبلیک است. دانش به دست آمده، یک درخت تصمیم سمبلیک و یک مکانیسم استنتاج ساده است که قابل فهم است. قابل فهم ترین درخت های تصمیم برای کامل ترین داده های سمبلیک طراحی شده اند. در طول چند سال، روش های زیادی بررسی و پیشنهاد شده اند تا داده های چندمقداری یا پیوسته با ویژگی های نویزدار یا بدون مقدار را پردازش کنند. اخیرا، با محبوبیت روبه رشد بازنمایی فازی، برخی محققین پیشنهاد کرده اند از بازنمایی فازی در درخت های تصمیم استفاده شود تا با موقعیت هایی مشابه سروکار داشته باشد. این مقاله مروری برروش های کنونی درخت تصمیم فازی (FDT) و مشکلات موجود ارائه می کند. پس از در نظر گرفتن مزایای ممکن دسته بندهای FDT نسبت به دسته بندهای درخت تصمیم سنتی، به موضوعات FDT از جمله شرط انتخاب ویژگی، استنتاج انتساب تصمیم و شرط خاتمه می پردازیم. تا آنجا که مطلع هستیم، این تحقیق، اولین مرور دسته بندهای درخت تصمیم فازی می باشد.

1-مقدمه

درخت تصمیم یکی از محبوب ترین روش های یادگیری و استدلال از نمونه های مبتنی برویژگی است. این روش ها چندین بار تغییر یافته اند تا با عدم قطعیت در اندازه گیری و زبان مقابله کنند. درخت تصمیم فازی یکی از چنین بسط هایی است که هدف آن ترکیب درخت تصمیم سمبلیک با منطق تقریبی است که بازنمایی فازی فراهم می سازد. هدف استفاده از مزایای مکمل هردو روش می باشد: محبوبیت در کاربردهای یادگیری از نمونه ها و قابلیت فهم بالای دانش درخت تصمیم، قابلیت مقابله با اطلاعات غیرقطعی و غیردقیق بازنمایی فازی [2].

در گذشته، مقالات زیادی به این شاخه پرداخته اند. Ichihashi و همکاران، قوانین استدلال فازی را استخراج می کنند که پارتیشن های فازی درنظر گرفته می شوند [6]. یک روش جبری نیز برای ساده سازی یادگیری افزایشی به کار گرفته شده است. Xizhao و Hong ویژگی های پیوسته را با استفاده از عضویت های فازی و تئوری احتمال گسسته سازی می کنند [7]. از طرف دیگر، Pedrycz و Sosnowski بدین منظور از خوشه بندی فازی مبتنی برزمینه استفاده می نمایند [8]. Yuan و Shaw از درخت تصمیمی فازی استفاده می کنند تا ابهام دسته بندی را با شواهد فازی کاهش دهند [9].


موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی فناوری اطلاعات " با موضوع " مروری بردسته بندی درخت تصمیم فازی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مروری بردسته بندی درخت تصمیم فازی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Fuzzy Information and Engineering
سال انتشار
2009
کد محصول
1004175
تعداد صفحات انگليسی
11
تعداد صفحات فارسی
10
قیمت بر حسب ریال
841,500
نوع فایل های ضمیمه
Word+PDF
حجم فایل
279 کیلو بایت
تصویر پیش فرض


این مقاله ترجمه شده را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر مقالات ترجمه شده مهندسی فناوری اطلاعات , مهندسی كامپيوتر را مشاهده کنید.
کاربر عزیز، بلافاصله پس از خرید مقاله ترجمه شده مقاله ترجمه شده و با یک کلیک می توانید مقاله ترجمه شده خود را دانلود نمایید. مقاله ترجمه شده خوداقدام نمایید.
جهت خرید لینک دانلود ترجمه فارسی کلیک کنید
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
برای کسب اطلاعات بیشتر، راهنمای فرایند خرید و دانلود محتوا را ببینید
هزینه این مقاله ترجمه شده 841500 ریال بوده که در مقایسه با هزینه ترجمه مجدد آن بسیار ناچیز است.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم به هر دلیل برای شما میسر نبود، کد دانلودی که از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید


این مقاله ترجمه شده مهندسی فناوری اطلاعات در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



fuzzy decision tree
attribute selection criteria

تاریخ انتشار در سایت: 2015-04-25
جستجوی پیشرفته مقالات ترجمه شده
نظرتان در مورد این مقاله ترجمه شده چیست؟

ثبت سفارش جدید