چکیده
پژوهش گران علاقه بسیاری به مطالعه فعالیت های افشاگرانه شرکت و عوامل شکل دهنده این فعالیت ها داشته اند. تحقیقات حسابداری به طور سنتی به نقشی که فرهنگ در مجموعه گزارش گیری های مالی متنوع، از جمله در افشاگری مالی ایفا می کند، علاقه مند شده است. اخیرا، ادبیات موضوع تمرکز بیشتری بر روی اثرات اختلافات بین المللی موسسات حقوقی، داشته است. در این مقاله، نقش های نسبی مرجع حقوقی و فرهنگ ملی در توصیف سطوح افشاگرهای در سطح شرکت، به طور بین المللی مورد بررسی قرار گرفته اند. مستند سازی با استفاده از نمونه معرف تر و بزرگ تری نسبت به تحقیق پیشین، و با کمک تحلیل های تک متغیره و چندمتغیره، که هر دوی فرهنگ و مرجع حقوقی (همان طور که توسط هافستد و شوارتز عملیاتی گردید) در این توصیف مهم هستند، انجام گردیده است. با در نظر گرفتن توان توصیفی کلی تغییرات موجود در سطوح افشاگرها، هیچ یک از فرهنگ یا مرجع حقوقی ترجیح و تفوقی ندارند. در نتیجه، در نظرگرفتن فرهنگ به عنوان عاملی مهم در محیط گزارش مالی، امری ناپخته است. علاوه بر این، دریافتیم که مرجع حقوقی، متغیر شرطی سازی نقش فرهنگ می باشد. نهایتا، اگرچه مرجع حقوقی، عامل تعیین کننده کلیدی برای سطوح افشاگری است، ما این گونه فرض نمودیم و دریافتیم که با غنی تر شدن محیط اطلاعاتی شرکت، اهمیت آن کاهش می یابد.
1-مقدمه
شرکت ها تغییرات گسترده ای را در فعالیت های افشاگری خود، هم درون کشور و هم خارج از کشور، از خود نشان می دهند و محققان روابط بین ویژگی های شرکت و افشاگرها را برای بیش از 40 سال مورد بررسی قرار داده اند (Ahmed and Courtis 1999). اما همچنان موضوع جذابی برای تحقیق است. برای مثال، Healy and Palepu, 2001, 407، بیان می کنند که " براین باورند که گزارش مالی و افشاگری، حوزه های غنی بررسی تجربی خواهند بود...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.