چکیده
در این مطالعه، رابطه میان ساختار سرمایه، دارایی نقدی و ارزش شرکت در یک نمونه از شرکت های تجاری برزیلی و با استفاده از رگرسیون داده و تخمین زننده تاثیرات ثابت، تحلیل می شود. در ابتدای کار، رگرسیون میان ساختار سرمایه(بدهی به کل سرمایه) و دارایی نقدی( دارایی نقدی د رمقابل بدهی) و همچنین رگرسیون میان دارایی نقدی و بدهی کوتاه مدت و بلندمدت تخمین زده می شود. سپس، از رگرسیون برای رابطه میان ارزش شرکت، ساختار سرمایه و دارایی نقدی استفاده می شود. نتایج مطالعه نشان می دهد که بدهی کوتاه مدت و بلندمدت، بطور منفی با دارایی نقدی مرتبط است و سطح دارایی نقدی با سود کمتر مرتبط است.در این مطالعه، شواهد غیرمستقیمی از وجود دارایی نقدی بیشتر، توسط شرکت های دارای محدودیت مالی ارائه می دهد. با توجه به اینکه اثرساختار سرمایه بر ارزش شرکت، بدهی کوتاه مدت، بدهی بلندمدت و محدودیت مالی، دارای اثرات حاشیه ای منفی بر ارزش شرکت است، رفتار متضاد با ریسک توسط سرمایه گذاران در ارتباط با بدهی مطرح می شود. در مقابل، دارایی نقدی توسط سرمایه گذاران بطور مثبت و بالاتر از سطح استانه ای بهینه، ارزشگذاری می شود . بنابراین، سرمایه گذاری بازار با توجه به دارایی نقدی و همسویی با تئوری دارایی نقدی کاهش می یابد.
1-مقدمه
اقتصاد بازار کامل که توسط مودیگلیان و میلر (1958) پیشنهاد شد، اقتصادی است که هیچگونه مالیات، هزینه مبادله و اختلافی وجود ندارد و سرمایه گذاری شرکت ها ارتباطی با ارزش شرکت ندارد. واضح است که بازارهای مالی از طریق چنین روش هایی تعریف نمی شود. همانطور که توسط پورتال، زنی و دیسالوا (2012) مطرح شد، اصطکاک و هزینه های مبادله، محدودیت های واقعی هستند که شرکت ها به هنگام انتخاب استراتژی مالی باید با ان مواجه شوند. با درنظرگرفتن این اختلاف، هزینه های مبادله و عدم تقارن اطلاعات دربازارهای بدهی، گزینه میان بدهی و حقوق صاحبان سرمایه که منجر به سطحی از اهرم سود مکانیکی می شود، ممکن است بر ارزش شرکت تاثیرگذارد...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.