لیست مقالات ترجمه شده / مقالات ترجمه شده مهندسی شهرسازی /
عنوان ترجمه شده مقاله: فرم های ماندگار شهری: تیپولوژی، مدل ها و مفاهیم آنها
این مقاله به شناسایی فرم های شهری ماندگار و مفاهیم طراحی آنها می پردازد. به علاوه، به این پرسش پاسخ می دهد که آیا فرم های شهری خاص بیشتر از سایرین در ماندگاری سهم دارند یا خیر.
Abstract
This article identifies sustainable urban forms and their design concepts. In addition, it addresses the question of whether certain urban forms contribute more than others to sustainability. A thematic analysis has been used to coop with the vast body of sustainable development and environmental planning literature. The analysis identifies seven design concepts related to sustainable urban forms: compactness, sustainable transport, density, mixed land uses, diversity, passive solar design, and greening. Moreover, it identifies four types of sustainable urban forms: the neotraditional development, the urban containment, the compact city, and the eco-city. Finally, this article proposes a Matrix of Sustainable Urban Form to help planners in assessing the contribution of different urban forms to sustainability
چکیده
این مقاله به شناسایی فرم های شهری ماندگار و مفاهیم طراحی آنها می پردازد. به علاوه، به این پرسش پاسخ می دهد که آیا فرم های شهری خاص بیشتر از سایرین در ماندگاری سهم دارند یا خیر. یک آنالیز موضوعی برای پرداختن به حجم وسیع توسعه ماندگار و مطالعات برنامه ریزی محیطی به کار برده شده است. این آنالیز هفت مفهوم طراحی مرتبط با فرم های ماندگار شهری را شناسایی می کند: تراکم، حمل و نقل ماندگار، فشردگی، طراحی خورشیدی غیرفعال، تنوع، استفاده های ترکیبی از زمین و ایجاد فضای سبز. به علاوه، چهار نوع فرم شهری ماندگار مشخص می شود: توسعه سنتی جدید، تحدید شهری، شهر فشرده و اکو شهر. در نهایت این مقاله ماتریسی از فرم شهری مانا را ارائه می دهد که به برنامه ریزیان در ارزیابی سهم شکل های شهری مختلف در ماندگاری کمک می کند.
کلیدواژه ها: شهر فشرده، طراحی، توسعه سنتی جدید، برنامه ریزی، حمل و نقل، فرم شهری، تحدید شهری.
1-مقدمه
شکل شهر معاصر به صورت منبعی از مشکلات محیطی تصور می شود. EPA (2001) در "محیط های طبیعی و ساخته دست ما " نتیجه می گیرد که فرم شهری مستقیما بر بومگاه، اکوسیستم ها، نمونه های در معرض خطر و کیفیت آب از طریق استفاده از زمین، قطعه بندی و جایگزینی پوشش طبیعی با سطوح غیرقابل نفوذتاثیر می گذارد. به علاوه فرم شهری بر رفتار سفر اثر می گذارد که این بهم به نوبه خود بر کیفیت هوا؛ فقدان زمین های کشاورزی، زمین های مرطوب و فضای باز؛ آلودگی خاک؛ آب و هوای جهان و نویز تاثیر خواهد داشت. به علاوه دلیل فزاینده ای از اطراف جهان نشان می دهد که به دلیل استفاده بیش از حد ما از سوخت های فسیلی بخصوص در کشورهای ثروتمند، غلظت گازهای گلخانه ای با یک نرخ هشداردهنده در حال تجمع است. چشم انداز آینده واقعا ترسناک است مگر اینکه مجموعا دست به کار شویم تا سبک زندگی وابسته به انرژی خود را تغییر دهیم. تغییرات ضروری نه تنها در رفتار ما لازم هستند بلکه در طراحی فرم های ساخته شده نیز مهم هستند.
ضرورت "توسعه بادوام" به عنوان یک مفهوم محبوب بحث درباره شکل شهرها را احیا کرده است. بدون شک این دانشمندان و کارپردازان در رشته های مختلف را برانگیخته است تا به دنبال فرم هایی برای سکونت انسان باشند بطوری که ملزومات ماندگاری را براورده کرده و محیط های ساخته شده را قادر سازد تا به صورتی سازنده تر از حالا عمل نمایند. مفهوم توسعه ماندگار این سوال را برانگیخته است که فرم های شهری خاص شاید با مصرف انرژی کمتر و میزان آلودگی کمتر ساخته شوند...
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " معماری " با موضوع " فرم های ماندگار شهری: تیپولوژی، مدل ها و مفاهیم آنها " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
فرم های ماندگار شهری: تیپولوژی، مدل ها و مفاهیم آنها
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Journal of Planning Education and Research
سال انتشار
2009
کد محصول
1001744
تعداد صفحات انگليسی
16
تعداد صفحات فارسی
23
قیمت بر حسب ریال
1,331,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
این
مقاله ترجمه شده
را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
سایر
مقالات ترجمه شده
معماری
,
مهندسی شهرسازی
را مشاهده کنید.
اگر امکان دانلود از لینک دانلود مستقیم
به هر دلیل برای شما میسر نبود،
کد دانلودی که
از طریق ایمیل و پیامک برای شما ارسال می شود را در کادر زیر وارد نمایید
خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله معماری در موسسه البرز
نظرتان در مورد این
مقاله ترجمه شده
چیست؟